S: RES 75 OHM 7W
Moderátor: Moderátoři
S: RES 75 OHM 7W
Pokud není tolik zatížený, a nemusí být 7W, tak lze použít rezistory pro úměrně nižší zatížení.
Další otázka je, jestli má být z důvodu zatížitelnosti drátový, nebo stačí obyčejný.
Vašek
Originálně použitý odpor má pojistku integrovanou např. podobně jako to měly odpory Tesla WK 669 44 (odpájel se pružný přívod k hornímu konci)?
Jinak věz, že s tím není úplně sranda, jde o bezpečnostní prvek (příp. zaviněný požár apod.). Čili tu není moc místa na neověřené bastly.
Jen upozorňuju, je to tvůj boj.
- Přílohy
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Ale rozumím tomu, že pro správně namachrovaného "eletrikáře woe" je tohle nepodstatná maličkost...
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
- hajeklubos
rnbw píše:jenicek píše:Tohle je na fórech fakt na palici. Tazatel jasně napsal, že shání to a to a zcela přesně to definoval.
...a dostal rad jak sra*ek (některé i stejně hodnotného obsahu) a nikdo nic nenabídnul. Já prohrabal zásoby a 75R mám jen menší watáže.
Ty si mu pomohol presne rovnako.
Jenže já aspoň od většiny zdejších radilů zved svoji velectěnou p*del a šel se podívat do skládku, jestli to tam není.
A radit aby tam nabastlil něco ve stylu Jirky Babicy, když chce zachovat původní vzhled, tak do toho jsem ještě jaksi asi sociálněsíťově nedospěl nebo necítím potřebu naznačovat, že tazatel nemá vlastní mozek.
Je umění jasně formulovat dotaz, aby na něj byla jasná odpověď.
Tady se to povedlo, ale zase ty odpovědi...