NEVO Magic PRO LPG pokročilé precizní nastavení map
Moderátor: Moderátoři
Adaptace přes 10% jsou mimo a říká to že je něco špatně. Kdybys měl OBD verzi NEVO, tak si to podle adaptací doladí model plynu +- samo. Blbý je, že motory velkých objemů se blbě najíždí mapa v provozu. Držet plnej plyn a snažit se ještě o nějaký nižší spektrum otáček je celkem výzva u 2.8 V6, když to i do kopce zrychluje. Natož 4.2 V8 že. Ideální by byla brzda.
Ty hadice od vstřiků LPG by to chtělo ještě kratší (a hlavně úplně stejně dlouhé), vstřiky schovat co nejblíž k sání. Napojení railů vstřiků na výstupy reduktoru to chtělo spojit do okruhu.
Víš, asi proto jsem napsal tohle - protože už to opravdu vybočuje z obvyklýho spektra problémů, vyřešitelnejch samo-domo s nějakou domácí verzí diagnostiky a bez extra zkušeností s mnohaválcovýma vorlojema. Kolikpakrát kdo z nás měl v rukách aspoň 6-válec, neřkuli 8-válec ve vícero kusech nebo dokoncce značkách/typech? A ten KarelLPG se v nich rejpá prakticky denně ...EKKAR píše:Jak to máš daleko do Moravskejch Budějovic, nebo do Boskovic? V MorBudějkách sídlí Karel Barták, asi největší tuzemskej machr na zástavby víceválcovejch LPG sad, dělal "do plynu" rollsy, humvee, jaguáry - všecko možný. Kontakt na něj se dá najít na webu. A v Boskovicích je zas vyhlášenej fanda na italský sekvence Tartarini, kontakt na něj bych ti musel opatřit od kámoše, kterej k němu jezdí doslova desítky let.kybrex píše:Jede to normálně, akorát to rozsvítí vcelku brzo helikoptéru/pečený kuře MIL/check engine. A pocitově mě přišlo, že na benzín to jede trochu líp za plynem, ale to nemám změřený, spíš to bude placebo. Ale měl jsem obavy, abych nepodpálil ventily (je jich tam 40 kousků a ty sací jsou drahý jak když jsou z platiny)
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
OBD II zpětnou vazbu pro Magic LPG jednotku tam nemám a nechce se mi to zatím dodělávat. Spíš jsem přemýšlel, že až skončí platnost nádrže, nechal bych to odinstalovat, ale to zase bude problém s děravým sáním a dírou v kufru, tak nevím.