Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
DukeNuke

#121 Příspěvek od DukeNuke »

Cust píše:
DukeNuke píše:A pokud ...
Než začneš plácat, tak si to ověř. Vakcína byla patentovaná opravdu spoustu let před propuknutím onemocnění Covid-19.
To jsme se nepochopili... princip mRNA byl patentován dříve, ale vakcína na covid nebyla k dispozici před covidem.
Cust píše:
tomasjedno píše:udělala se proti těm emboliím (cca 1 na 100.000 očkovaných) opatření
pokud tomuto věříš, není dal o čem se bavit

VAERS samozřejmě je ne úplně korektní, ale jediná databáze, která něco monitorovala...
To není otázka víry, věřit můžeš čemu chceš. Ale věřit, že 1+1=3,14 je totéž, jako ignorovat statistiku a tvrdit něco jiného. Tím netvrdím, že vše, co bylo zveřejněno v médiích je 100% pravda, stejně tak netvrdím, že na následky očkování nikdo neonemocněl/nezemřel. Chce to jen bez emocí používat mozek.
pocitujlasku

#122 Příspěvek od pocitujlasku »

DukeNuke píše: princip mRNA byl patentován dříve, ale vakcína na covid nebyla k dispozici před covidem.

Bola, covidov je vela druhov, oni ju len upravili na ten konkretny kmen.
No vidis, a tak si sa bal
Cust

#123 Příspěvek od Cust »

DukeNuke píše:To není otázka víry, věřit můžeš čemu chceš. Ale věřit, že 1+1=3,14 je totéž, jako ignorovat statistiku a tvrdit něco jiného.
A z jaké statistiky vycházíš? Podle VAERS z roku 2020-2021 vycházelo, že počet úmrtí na vakcínaci proti Covid-19 zemřeli v USA 2 lidi ze 100 000. Když mi někdo napíše, že na vakcíny Zeneky zemřel 1 člověk ze 100 000, tak je to důvod k oslavě, ne ke stažení výrobku z oběhu. Než začneš používat mozek je nutné si čísla ze kterých vycházíš ověřit. Jinak mozkově správně napíšeš, že 1+1 není 3,14. Ale, když si neověříš, že 1 lež a ta druhá 1 je taky lež, tak to popření výsledku je přinejmenším směšné.
Pro srovnání, aby jsi neumřel hloupý, vychází počet úmrtí ze stejné statistiky:
- na očkování proti chřipce 0.35 lidí na milion očkovaných
- na očkování proti spalničkám 1.5 lidí na 100 000 očkovaných (největší počet úmrtí v historii lidstva na nezakázanou očkovací látku)
- na očkování proti příušnicím 0.9 lidí na 100 000 očkovaných (druhý největší počet úmrtí v historii lidstva na nezakázanou očkovací látku)

Když mám tyto statistiky a použiju mozek, tak mi dojde, že by nikdo soudný v krizové situaci nezakázal očkovací látku, kde došlo k jednomu úmrtí ze 100 000 očkovaných lidí. :roll:
tomasjedno

#124 Příspěvek od tomasjedno »

No ony se v tom asi taky projevovaly nějaké ty lobistické tlaky. V zemi výrobce se s ní vesele úspěšně pokračovalo, zatímco v jiných zemích byli zřejmě úspěšnější jiní. Rozhodně ji ale nelze považovat za zakázanou.
Celeron

#125 Příspěvek od Celeron »

Cust píše:- na očkování proti příušnicím 0.9 lidí na 100 000 očkovaných (druhý největší počet úmrtí v historii lidstva na nezakázanou očkovací látku)

Máš v tý statistice taky aktuální problém černýho kašlíku, tubery a nešťovic?
Díky!
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Cust

#126 Příspěvek od Cust »

Celerone, mě se nechtělo v tom hrabat. Nicméně, když už jsem začal hledat stará data, tak jsem k tomu VAERS našel tyto roztříděné údaje:
https://vaersanalysis.info/2021/11/19/v ... 1-12-2021/
Jinak mi nejde o to co je špatné či únosné. Mě jen sere, že nám všichni lžou a zakrývají informace, a pak nám řeknou, že to bylo naše svobodné rozhodnutí... :tlucek:
Naposledy upravil(a) Cust dne 13 bře 2024, 10:17, celkem upraveno 1 x.
p32

#127 Příspěvek od p32 »

Pravdu hledej u těch, co jsou pro ně ti neočkovaní antivaxeři nebo prostě odmítači očkování. Ti jsou právě jádro všeho zla.
Naposledy upravil(a) p32 dne 13 bře 2024, 10:16, celkem upraveno 1 x.
Cust

#128 Příspěvek od Cust »

tomasjedno píše:No ony se v tom asi taky projevovaly nějaké ty lobistické tlaky. V zemi výrobce se s ní vesele úspěšně pokračovalo, zatímco v jiných zemích byli zřejmě úspěšnější jiní. Rozhodně ji ale nelze považovat za zakázanou.
A ještě se budou výrobci léta soudit, o to čí to vlastně je (patent/výhradní právo) a komu ty nepředstavitelné peníze měli připadnout. :)
Cust

#129 Příspěvek od Cust »

p32 píše:Pravdu hledej u těch, co jsou pro ně ti neočkovaní antivaxeři nebo prostě odmítači očkování. Ti jsou právě jádro všeho zla.
Přesně, Karel řekl, že je to OK, tak kdo nesouhlasí je odmítač a měl by být minimálně popraven. Ovčane!
Hlavně nepřemýšlet a informace si neověřovat z co nejvíce dostupných zdrojů. To bychom tu měli bordel!
PotPalo

#130 Příspěvek od PotPalo »

pocitujlasku píše:To, ze ty nevies pracovat s pocitacom neznamena cenzuru, nech sa paci, dal som to do vyhladavania a tretie video je to, ktore sa podla teba neda najst.

Ja že neviem... ako si predstavuješ to vedenie? Nedá sa nájsť na youtube. Tam to nájde buď všetko iné, alebo ako na priloženom obrázku, tri iné výsledky a napíše že nič viac nieje. Cez google ho nájde, ale treba úplne presný názov v úvodzovkách. A keď nevieš na písmeno a medzeru presne názov, dokážeš ho nájsť aj tak?

Mimochodom nevieš počítať, je to štvrté video na tom tvojom obrázku.
Přílohy
youtube hladanie.jpg
youtube hladanie.jpg
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
xsc

#131 Příspěvek od xsc »

Cust píše:Když mám tyto statistiky a použiju mozek, tak mi dojde, že by nikdo soudný v krizové situaci nezakázal očkovací látku, kde došlo k jednomu úmrtí ze 100 000 očkovaných lidí. :roll:
Ona taky zakázána nebyla. Jen se později už neobjednávala a nahradil ji mRNA Pfizer.
xsc

#132 Příspěvek od xsc »

Cust píše:Přesně, Karel řekl, že je to OK, tak kdo nesouhlasí je odmítač a měl by být minimálně popraven. Ovčane!
Až na to, že přesně takhle to často naopak vyhrocují odpírači. Nebo snad byl někdo někdy trestán za nenaočkování?
Uplně stejné, jako když ze sebe v US Trump dělá disidenta :-)
Cust

#133 Příspěvek od Cust »

xsc píše:Až na to, že přesně takhle to často naopak vyhrocují odpírači. Nebo snad byl někdo někdy trestán za nenaočkování?
Co vyhrocují? Nerozumím. Že zpochybní informaci, která je evidentně lež?
Já byl trestán.
xsc

#134 Příspěvek od xsc »

Ne, vyhrocují to kecy o tom, že prý za odpor by je bylo nejlepší popravit a podobnými žvásty.
Cust

#135 Příspěvek od Cust »

Jediný žvást, který jsem zachytil byl tento:
p32 píše:Pravdu hledej u těch, co jsou pro ně ti neočkovaní antivaxeři nebo prostě odmítači očkování. Ti jsou právě jádro všeho zla.
a pak už přišla ode mne posměšná reakce

EDIT: Ale jo, asi jsem to nemusel hrotit a jen přitakat s tím, že jádro všeho zla je potřeba vymýtit. Nebo jsi to myslel ještě jinak?
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“