DukeNuke píše:To není otázka víry, věřit můžeš čemu chceš. Ale věřit, že 1+1=3,14 je totéž, jako ignorovat statistiku a tvrdit něco jiného.
A z jaké statistiky vycházíš? Podle VAERS z roku 2020-2021 vycházelo, že počet úmrtí na vakcínaci proti Covid-19 zemřeli v USA 2 lidi ze 100 000. Když mi někdo napíše, že na vakcíny Zeneky zemřel 1 člověk ze 100 000, tak je to důvod k oslavě, ne ke stažení výrobku z oběhu. Než začneš používat mozek je nutné si čísla ze kterých vycházíš ověřit. Jinak mozkově správně napíšeš, že 1+1 není 3,14. Ale, když si neověříš, že 1 lež a ta druhá 1 je taky lež, tak to popření výsledku je přinejmenším směšné.
Pro srovnání, aby jsi neumřel hloupý, vychází počet úmrtí ze stejné statistiky:
- na očkování proti chřipce 0.35 lidí na milion očkovaných
- na očkování proti spalničkám 1.5 lidí na 100 000 očkovaných (největší počet úmrtí v historii lidstva na nezakázanou očkovací látku)
- na očkování proti příušnicím 0.9 lidí na 100 000 očkovaných (druhý největší počet úmrtí v historii lidstva na nezakázanou očkovací látku)
Když mám tyto statistiky a použiju mozek, tak mi dojde, že by nikdo soudný v krizové situaci nezakázal očkovací látku, kde došlo k jednomu úmrtí ze 100 000 očkovaných lidí.