Panelový voltmetr

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Marek Sz

#16 Příspěvek od Marek Sz »

koupím těch součástek víc a budu laborovat snad se mi povede to neodpálit až tam pošlu 12 V místo 200 mV to měřido budu radši zapojovat až jako poslední .........našel jsem to schema doufám správné
Přílohy
delič.gif
(1.58 KiB) Staženo 125 x
stepa
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od stepa »

Jo to je ono...R1 musi byt o nekolik radu vyssi hodnota. Ten merak bys nemel odpalit, bude to akorat ukazovat mimo rozsah...tzn jednicku
Marek Sz

#18 Příspěvek od Marek Sz »

Tak moc díky všem za rady povedlo se mi to na první pokus :D a mám z toho radost.....ještě měnší dotaz jak zaaretovat ten trimr proti pohybu přece jen jen to bude mít otřesy při jízdě.......mužu ho zakápnout lepidlem?
Přílohy
Panorama.jpg
(122.97 KiB) Staženo 132 x
stepa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od stepa »

Jaky tam mas? Takovy maly cely plastovy, uzavreny? Nebo to je nejaky otevreny? Myslim ze muzes pouzit lepidlo, pokud je trimr otevreny, pouzil bych nejaky silikon, nebo mekci lepidlo(rozhodne ne sekundak), pokud je uzavreny, zalep to cim chces.

BTW neni dobre mit na meraku 2 cerne merici kabely :wink:
Marek Sz

#20 Příspěvek od Marek Sz »

Myslím že otevřený tak ho zakápnu silikonem není problém silikonu dost.........v práci.........
Ty černý kabely jsou jen u měřáku jejich prodloužení už pak odpovídá modrá...... červená :D
jandu

#21 Příspěvek od jandu »

Bežne sa používala obyčajná farba, či už S, alebo nitro. Zakapáva sa hriadeľ tak, aby ho farba fixovala o teleso trimra. Ale dnes už je silikon dostupnejší a lepší.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
rnbw

#22 Příspěvek od rnbw »

Sekundove lepidlo nie - dostane sa do kazdej medzery a dokaze znicit vselico, ked sa nespravne pouzije. Napriklad aj trimmer.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“