koupím těch součástek víc a budu laborovat snad se mi povede to neodpálit až tam pošlu 12 V místo 200 mV to měřido budu radši zapojovat až jako poslední .........našel jsem to schema doufám správné
Tak moc díky všem za rady povedlo se mi to na první pokus a mám z toho radost.....ještě měnší dotaz jak zaaretovat ten trimr proti pohybu přece jen jen to bude mít otřesy při jízdě.......mužu ho zakápnout lepidlem?
Jaky tam mas? Takovy maly cely plastovy, uzavreny? Nebo to je nejaky otevreny? Myslim ze muzes pouzit lepidlo, pokud je trimr otevreny, pouzil bych nejaky silikon, nebo mekci lepidlo(rozhodne ne sekundak), pokud je uzavreny, zalep to cim chces.
BTW neni dobre mit na meraku 2 cerne merici kabely
Myslím že otevřený tak ho zakápnu silikonem není problém silikonu dost.........v práci.........
Ty černý kabely jsou jen u měřáku jejich prodloužení už pak odpovídá modrá...... červená
Bežne sa používala obyčajná farba, či už S, alebo nitro. Zakapáva sa hriadeľ tak, aby ho farba fixovala o teleso trimra. Ale dnes už je silikon dostupnejší a lepší.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.