typ integrovaného obvodu
Moderátor: Moderátoři
typ integrovaného obvodu
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
To logo, a nedotiahnutý popis gravírovaný laserom sa mi nezdá. Ono to môže byť niečo úplne neznáme, kde bol použitý tento popis ako maskovací manéver. Ja som mal kedysi v niečom falošný VIPer22A. Tiež to malo gravírované logo ST, aj typ pekne napísaný, akurát to zapojením nesedelo s týmto IO.
PotPalo píše:Tak ja neviem, ale ani v jednom prípade sa dotyčný netrafil do správnej sekcie. Podľa mňa by to patrilo do sekcie Súčiastky....
Podle mě taky (nejde o vlastní konstrukci, která nedělá, co se od ní čekalo). Ale uživatel je ve volbě sekce tak zmatený, že jsem jen stopl duplicitní vlákno a toto už ani nepřesouvám, aby ho příště našel a nezakládal třetí.
Byl by velký problém zakreslit propojení s okolními součástkami a přiblížit tak sobě i ostatním, co že to tam ten šváb vlastně dělá?
hercikp píše:Opravuji čínský zdroj s výkonem 1KW a nemohu zjistit typ IO přikládám foto a prosím o pomoc,děkuji
Poslal som Ti SZ.
Pre ostatných: Ide pravdepodobne o LM324, ako tu už bolo spomenuté, nakoľko ich mám ešte v práci za tri hrste, tak som mu ho zadara ponúkol, môže vyskúšať. Otázne, či sa ešte ozve. 😎