Jaké máte zkušenosti se Zásilkovnou
Moderátor: Moderátoři
Zásilkovna zdraží! Připlatíte si u objednávek z e-shopů i soukromých balíčků
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Ale dneska mě dostalo a nemile překvapilo DPD, se kterým jsem zatím žádný problém neměl. Zásilku jim prodejce předal minulé úterý, tak jsem předpokládal že do vybraného místního konzumu, jako jednoho jejich výdejního místa, dorazí nejpozději v pátek. Nestalo se tak.
Dnes dopoledne mi od DPD přišla SMS, že zásilka je připravena k vyzvednutí, ale vinou nenadálých okolností, na jiném výdejním místě. Ve vedlejší obci 6 km daleko. Tam jsem dnes nejel.
Následně odpoledne přišla nová SMS, že mi měli dnes doručit balíček, ale omlouvají se, že z kapacitních důvodů balíček doručí v nejbližším možném termínu, který ještě upřesní. A jestli ho prý potřebuji ještě dnes, tak si pro něj mám přijet na depo v Jihlavě. Takže ho z výdejního místa odvezli zpět na depo.
No tvl, to se mi snad zdá. Tak na převážení balíku z místa na místo kapacitu mají, ale aby se s ním cestou stavili na mnou vybraném výdejním místě, na to kapacita není. Přitom mnou vybrané výdejní místo v naší obci je na silnici, po které musela jejich dodávka jet, do výdejního místa ve vedlejší obci, kde měla být zásilka dopoledne původně k vyzvednutí. Tohle fakt nechápu.
- martinkopp
Je to záležitost logistiky, oni nemají systém nastavený tak, že kurýr balík někde vyzvedne a jinde zase vydá. Z mnoha důvodů (sledování, účtování...) to musí jít vždy přes depo, pikolík prostě nemůže mít nějaké své minidepo v autě. Tobě to zblbnul kurýr, podej na něj stížnost. Až mu seberou prachy, bude doručovat kam má.Hape píše:...Přitom mnou vybrané výdejní místo v naší obci je na silnici, po které musela jejich dodávka jet, do výdejního místa ve vedlejší obci, kde měla být zásilka dopoledne původně k vyzvednutí. Tohle fakt nechápu.
Tak která zásilková společnost ve svém callcentru zaměstnává odsouzené?