Jaké máte zkušenosti se Zásilkovnou

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kvicala_r

#166 Příspěvek od Kvicala_r »

Měl jsi všude správně mail a tel. číslo? Tuším klíčem je obé korektní současně pro vypsání v apce...
matahari

#167 Příspěvek od matahari »

Notifikace se v appce ukládají pod Zvonkem v pravém horním rohu na kartě Domů, takže se dají zpětně prohlížet.
Naposledy upravil(a) matahari dne 12 dub 2024, 16:50, celkem upraveno 1 x.
Celeron

#168 Příspěvek od Celeron »

To nevím, byl jsem příjemce. Takže systém je, že pokud nedá odesílatel telefon nebo email, tak se to chová u příjemce jinak? Pokud vím, tak bez telefonu se snad Zásilkovna odeslat ani nedá.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kvicala_r

#169 Příspěvek od Kvicala_r »

Jo nebo v tom mailu třeba může mít třeba chybu (kdyby byla v GSM, tak nedojde SMS)...
kokun

#170 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od Hubert_79 »

Úplně mi ta zpráva zkazila den. O 10,- Kč dražší balíčky...:(
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
kejki

#172 Příspěvek od kejki »

Přesně, já snad budu jezdit po nákupech autem.
tomasjedno

#173 Příspěvek od tomasjedno »

Zlepšujou se hoši. V pátek ráno dorazila zásilka na doručovací depo, v pátek se jim to “nepodařilo doručit” do Z-boxu, v neděli znova dtto, a dnes se ani nepokusili to doručit do zvoleného náhradního místa (pobočky Zásilkovny). Všechna 3 místa (depo, Z-box i pobočka) jsou v okruhu o poloměru 1,2 km.
Přílohy
IMG_1611.jpeg
IMG_1611.jpeg
Hape
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od Hape »

Se Zásilkovnou jsem měl už také problémy a né jednou. Jednu zásilku mi i ztratily.
Ale dneska mě dostalo a nemile překvapilo DPD, se kterým jsem zatím žádný problém neměl. Zásilku jim prodejce předal minulé úterý, tak jsem předpokládal že do vybraného místního konzumu, jako jednoho jejich výdejního místa, dorazí nejpozději v pátek. Nestalo se tak.
Dnes dopoledne mi od DPD přišla SMS, že zásilka je připravena k vyzvednutí, ale vinou nenadálých okolností, na jiném výdejním místě. Ve vedlejší obci 6 km daleko. Tam jsem dnes nejel.
Následně odpoledne přišla nová SMS, že mi měli dnes doručit balíček, ale omlouvají se, že z kapacitních důvodů balíček doručí v nejbližším možném termínu, který ještě upřesní. A jestli ho prý potřebuji ještě dnes, tak si pro něj mám přijet na depo v Jihlavě. Takže ho z výdejního místa odvezli zpět na depo.
No tvl, to se mi snad zdá. Tak na převážení balíku z místa na místo kapacitu mají, ale aby se s ním cestou stavili na mnou vybraném výdejním místě, na to kapacita není. Přitom mnou vybrané výdejní místo v naší obci je na silnici, po které musela jejich dodávka jet, do výdejního místa ve vedlejší obci, kde měla být zásilka dopoledne původně k vyzvednutí. Tohle fakt nechápu.
kejki

#175 Příspěvek od kejki »

Tady byl problém, když výdejní místo zavíralo o půl páté a on jel později. Nechali mi to v Unhošti, hodinu cesty daleko. Takže se balík vrátil.
golemson

#176 Příspěvek od golemson »

Zásilkovna trhla rekord, 1 den z Polska do Plzně na Bory, Z Bor na Doubravku 6,5 dne (vzdušnou čarou 6,5 km)! :roll:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od Hubert_79 »

Tak když konkurence poště, tak pěkně se vším všudy a ve všech ohledech :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
martinkopp

#178 Příspěvek od martinkopp »

Hape píše:...Přitom mnou vybrané výdejní místo v naší obci je na silnici, po které musela jejich dodávka jet, do výdejního místa ve vedlejší obci, kde měla být zásilka dopoledne původně k vyzvednutí. Tohle fakt nechápu.
Je to záležitost logistiky, oni nemají systém nastavený tak, že kurýr balík někde vyzvedne a jinde zase vydá. Z mnoha důvodů (sledování, účtování...) to musí jít vždy přes depo, pikolík prostě nemůže mít nějaké své minidepo v autě. Tobě to zblbnul kurýr, podej na něj stížnost. Až mu seberou prachy, bude doručovat kam má.
houmr

#179 Příspěvek od houmr »

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-vez ... u-40520921
Tak která zásilková společnost ve svém callcentru zaměstnává odsouzené?
Celeron

#180 Příspěvek od Celeron »

Píšou "přepravních společností" takže možná ty vězně najímá víc přepravek. :roll:
Nebo má Michael Polák problém s jednotným a množným číslem. :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“