Tuner Emerson TSH 113 VÍTĚZSTVÍ, řešení je na straně 2
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
- jardafiala
Nediv se, že tu lidi psali jiný kmitočty, na fotce není nastavení časovky jednoznačný. První časovka je středovej knoflík s výřezem v průhledný stupnici. Druhá časovka na DLYD a MIXED je ten spodní tmavej knoflík s bílou čárkou a ten by měl být pokud nepoužíváš DLYD a nebo MIXED v poloze OFF a nahoře vpravo jen tlačítko MAIN a všechny čudlíky s šedým podkladem by neměly do zobrazení kecat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- jardafiala
Obsluhou v normálním režimu je to téměř stejný jako Tek465.
Ale když zapneš paměťovej režim tlačítkem vzadu, pak je ovládání opravdu vyšší dívčí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- jardafiala
Psal jsem hned na začátku, že kapacity na tvém schematu odpovídají dílu pro vých.normu. Odpovídá tomu i tvoje měření kmitočtu. Pravděpodobně bude třeba přeladit i vstupní obvod a propust. Pokud máš k dispozici silný signál, měl bys ho zachytit připojením antény na vstup směšovače(MB).
V prvé řadě musíš ověřit mf část s detektorem.
- jardafiala
A kutilmile - nelituju tě
A jakými kabely jsi měl ty tři přístroje propojené ???Celeron píše:100 MHz HP1741A ale když jsem ho projížděl generem, tak nad 60 MHz padaly oba vstupy jak švestky ze stromu i když VF milivoltmetr skoro neklesal.
Možná by se dalo dosáhnout jiných výsledků se sondou s výrazně větší šířkou pásma (200MHz), případně i aktivní.
- jardafiala
- jardafiala