B/W laser svislý linky
Moderátor: Moderátoři
B/W laser svislý linky
Nevíte prosím někdo, proč tam rostou ty uhlíkový zuby? Proč zrovna vpravo, když se tam statisticky tiskne mnohem míň než vlevo? Ten váleček se otočit nedá, na jedný straně je ozubení. Stírátko taky otočit nejde. Pokud to dělá, tak když dám jinej válec, tak to dělá dál ve stejných místech. Když jsem sesypal toner vlevo a nebo vpravo, tak žádný vliv.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Stojí to za ty nervy?
Já taky šetřím, kde se dá a snažím se problémy vyřešit vlastními silami, ale všechno má svoje meze...
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
JirkaZ píše:Jirko, tento (repasovaný) toner se dá pod 1 kKč. Slibují přitom, že k repasi používají originální díly.
Nojo, věř ale tomu. Už mám jednu blbou zkušenost, že jistej spolek v Poděbradech jen dosypal toner a na pravítko se vykašlal.
Včera jsem to měl rozdělaný a zjistil, že ten nanášecí váleček není guma v celku ale takovej rukávek nasazenej na válečku. Zkusil jsem ho stáhnout a otočit co se bude dít. Pak se uvidí, jestli to zůstane vpravo tak je to stěrka, jestli se to přesune tak je to rukávek.
Mám tady ještě další dva skoro prázdný tonery a tak kouknu jestli nejsou lepší. A pak případně objednám.
rnbw: toner s číslem, co jsi dal (Piranha) https://www.kvalitni-tonery.cz/toner-minolta-pagepro-8-piranha-cerny-alternativni-toner-3000-kopii-2 je podle fotky tvarově zcela jinej. Buď mají špatnou fotku a nebo mlžej a kompatibilní to není.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!