Ja som vždy len žasol, a moja rada na zaver pre všetkych skrblikov
radsej novy televizor ako pozerať na 50 ročnu rachotinu s vyblednutym obrazom.
Moderátor: Moderátoři
Přesně tak Oravy se pořád vyplatí opravit. Stačí odstranit klasické závady a telka jako nová. Nokia obrazovky brzo odcházeli ale Philips i po 10letech jako nové. Závěr staré Oravy strčí do kapsy dnešní doprodejové smetí typu Slim Real Flat a šmejdech typu Beko, Vestel nemluvé.tornado6 píše:KONDIK vieš kolko ludi mi už donieslo stary šunt ktory bol už opravovany viac krat než mam ja rokov a stale si boli istý že to pojde neako opraviť len aby nemuseli kupovať novu telku.
Ja som vždy len žasol, a moja rada na zaver pre všetkych skrblikov
radsej novy televizor ako pozerať na 50 ročnu rachotinu s vyblednutym obrazom.![]()
![]()
Killroy píše:Po přečtení tohoto vlákna jsem se opět ujistil že nemá cenu reagovat na stupidní dotazy kdejakého anonyma - natož mu v dobré vůli cokoliv radit.... ...Jak jednoduché a nemuseli bychom tady ve výsledku číst takové výlevy jako viz bolek1111...
jezevec píše:Tuto zásadu praktikuji už delší dobu, jak sis mohl všimnout. Jinak dano 32 a bolek 1111 jsou jedna a tatáž osoba. Dá se to poznat nejen podle IP adresy, ale i podle vyjadřování.[/b]