Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
MiraSt

#1471 Příspěvek od MiraSt »

Dneska.... Ta samá jako před půlrokem.
Hezky šetrně odložená a i ve vnitřku jako nová. Tonerové válce krásně pokryté tonerem. Tonery čisté jako čerstvé. Jenže..! Po zapnutí žije, ale nejde displej. Kontrolou zjišteno, že už v panelu někdo byl. Moje rozborka a diagnoza.. Prasklý tišťák. Nejspíš to schytala. No, zkusím si procvičit ruku a oči.
Přílohy
P4250104 1 1.jpg
P4250104 1 1.jpg
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
rnbw

#1472 Příspěvek od rnbw »

Pred opravou spojov plosak poriadne zlep (sekundovym lepidlom + asi to bude vyzadovat aj podlepenie vhodnym kusom niecoho), nech sa ta prasklina nehybe. Prerusenych spojov tam je dost, ale nie su velmi nahusto, tak by nemal byt problem.
Kvicala_r

#1473 Příspěvek od Kvicala_r »

Věřím, že nejvíc mu chybí ten nulový odpor vedle U2 - ten je v napájení. A nejspíš dostala ránu ze vzteku. Měl sem takovou Aiwu, panel prasklý v několika místech
Po slepení vteřinovkou je to pájení hnus - asi bych podlepil radši něčím jiným a zalil až po pájení
MiraSt

#1474 Příspěvek od MiraSt »

Zvláštní je, že vůbec není poškozený ten plastový, ovládací panel. Ani škrábnutí. Pod tím panelem není ani zrníčko prachu.
Ta tiskárna je vevnitř úplně čistá. Nechápu.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
PotPalo

#1475 Příspěvek od PotPalo »

Že by si na to niekto sadol? Ono to trochu vyzerá ako taburetka. :D
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
eleferner

#1476 Příspěvek od eleferner »

Nedala by se nahradni deska najit na Ebay?
rnbw

#1477 Příspěvek od rnbw »

Za 2 hodinky to ma clovek hotove. Ale keby sa to nepodarilo opravit, tak to asi niekde zohnat pojde.
MiraSt

#1478 Příspěvek od MiraSt »

Zatím jsem se k tomu nedostal. Vypadá to, že ten prasklý tíšťák tam je odnovoti. Ta mašina podle toho jak vypadá, nikdy nejela.
Jiný nález. Elektrický psací stroj. Zase šetrně odložený v bublinkové fólii. Velice zachovalý, vevnitř čisto. Bylo u toho přiložené italské typové kolečko. Funkční. Kdyby ho někdo chtěl tak za stovku ať se mi zaplatí cesta tam a zpět do SD. :-)
Přílohy
Tiskárna.jpg
Tiskárna.jpg
Psací stroj.jpg
Psací stroj.jpg
Kvicala_r

#1479 Příspěvek od Kvicala_r »

No schválně Miro, jestli taky bude hlásit problém s Cartridge, stejně jako ten Samsung co jsi mi dával.. Ani jsem netušil, že ti Samsung & HP budou spolu nějak spolupracovat. Ten systém vypadá stejně (C480W).
rnbw

#1480 Příspěvek od rnbw »

HP kupil vyrobu tlaciarni od Samsungu a toto je asi vysledok.

Pisaci stroj pekny. V robote pouzivam jeden na popisovanie samolepiacich stitkov. Vyzera to lepsie ako pisane rukou. Tlaciaren sa pouzit neda, pretoze tam musi ist cely papier.
MiraSt

#1481 Příspěvek od MiraSt »

Včera fungl nová teplovzdušná fritéza. Nikdy nezapnutá. I s návodem. Na krátko jsem ji zapnul a jede. Dneska už našla majitele v rodině.
Přílohy
Fritéza.jpg
Fritéza.jpg
MiraSt

#1482 Příspěvek od MiraSt »

Dneska dvě kalkulajdy. Ta levá, docela chytrá, měla uhnitý kontakt pod knoflikovou baterii. Funkční. Půjde zpátky. Nepotřebuju.
Ta druhá z CCCP je i s návodem na použití.:-) Nebyl zdroj. Nevíte čím ji nakrmit a polaritu?
Přílohy
Kalkulačky.jpg
Kalkulačky.jpg
rnbw

#1483 Příspěvek od rnbw »

Tu modernu daj nejakemu skolakovi. Na strednu skolu super.
EKKAR

#1484 Příspěvek od EKKAR »

MiraSt píše:...Ta druhá z CCCP je i s návodem na použití.:-) Nebyl zdroj. Nevíte čím ji nakrmit a polaritu?
Je s NiCd akumulátorama, 4ks formátu knoflíku, ale menší než československý NiCd225, zdroj byl 6V. Byla schopná "jet" na zdroj a zároveň dobíjet vestavěný aku, nebo jen nabíjet. Displej je LEDkovej s čočkama nad 7-segmentovýma zobrazovačema, červenej. Ty baterky budou na tuty pryč, dá se použít při napájení 5-6V DC kabílkem. Ale kromě základních funkcí + - x : nic dalšího neumí ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
MiraSt

#1485 Příspěvek od MiraSt »

Je to retro. Zkusím opatrně vnější zdroj. Plus na kolík.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“