Hydratácia klobás (přesunuto)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

Hydratácia klobás (přesunuto)

#1 Příspěvek od kutilmil »

Ahojte chlapi.
Mám problém. Bol som zasa naliaty jak prasa repákom a niekedy v prosinci som hodil do truhlicového mrazáku klobásy. Samozrejme len tak bez sáčkov a ešte som ten mrazák nechal aj otvorený. Oni zmrznuté boli, lebo tam dolu bolo normálne -17°C ale jak napotvoru vysli, že by sa s nimi dali hrebíky pribíjať. Nemáte nejaký nápad ako ich hydratovať? Obyčajné uvarenie vo vode nestačí.
mirku

#2 Příspěvek od mirku »

... tak to jsi mě pobavil svou upřímností ... :-)
k věci - jediné co mě napadlo, před konzumací nechat rozmrznout, napíchat do klobásy lehce slaný roztok a nechat v ledničce alespoň 24 hodin - prostě vymrzlou vodu nějakým podobným způsobem doplnit
Cust

#3 Příspěvek od Cust »

Ber to jako výhodu. Prostě jsi objevil způsob lyofilizace bez nutnosti koupit lyofilizátor. Příště jen tímto způsobem raději vysušuj ovoce. Klobásy spíše ne.
renda15

#4 Příspěvek od renda15 »

Udělej z toho buřtguláš, tam by to mělo kýženou vodu opět natáhnout.
jimirek
Moderátor

#5 Příspěvek od jimirek »

OT je v koši.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“