Rada s EAGLEM
Moderátor: Moderátoři
Rada s EAGLEM
mám problém s generováním gerberů v eaglu. Je fakt, že tento soft používám pouze na domácí výrobu desek (tiskárna osvit vyvolání leptání) a nikdy jsem z něj negeneroval gerbery pro výrobu. Prostudoval jsem tuny návodů, tutorialů a nejsem schopen z toho dostat validní data pro výrobu.
Problém je, že teď potřebuju vyrobit na záchranu staršího zařízení několik desek (všechny stejné, tudíž pouze jedna) včetně masek, popisů a všeho. Od bývalého konstruktéra mám návrh desky právě v eaglu, kterou jsem maličko upravil a v domácích podmínkách úspěšně vyrobil.
Jenže potřeboval bych profi výrobu a k tomu docela rychle, tak bych touto cestou rád případně požádal někoho kdo by byl schopen mi tyto data (třeba pro pragoboard) vygenerovat. Už si s tím vážně nevím rady a i po několika pokusech mi právě zmíněný pragoboard oznámil, že to co jsem jim poslal není ono a nejsou schopni mi desky vyrobit.
Předem děkuji za pomoc.
- Dumitru
- Kontaktovat uživatele:
V Board editoru ve file otevře CAM processor a otevře ten druhý stažený soubor a vybere, kam se mají gerber soubory uložit a dá "process job". A pak jen vygenerované soubory pošle výrobci.
Práce na dvě minuty.
JLCPCB má podobný soubor, jen výstupy mají pro jednotlivé vrstvy trochu jiné přípony.