Monitor LG E2442T neje zapnout - shořel APW7302B
Moderátor: Moderátoři
Monitor LG E2442T neje zapnout - shořel APW7302B
Jen ještě doplním, že k monitoru jsem připojil neoriginální zdroj se stejným napětím (19V od notebooku) a redukci. Před připojením jsem samozřejmě zkontroloval polaritu ( z venku mínus uvnitř plus). takže zde by problém být neměl.
Díky za rady
Když monitor potřebuje 2,1 A, tak tam můžeš klidně narvat zdroj, co dá i 10 A. V každém případě by ten zdroj měl být aspoň 3 A, aby byl správně dimenzovaný a nepřehříval se. Jednou jsi to tak určitě nespálil, ale jen se projevila závada, která by se stala i kdyby sis vedle monitoru zapálil cigaretu. Mám dojem, že by se ti to i samo opravilo.Lubanec píše:Ono jde o to,že monitor potřebuje cca jen 2.1A na zdroji a né tam narvat zdroj,co tlačí cca 5A!!Jednou sem to tak taky spálil,ale opravil sem si ho a dal už zdroj s 2.1A na výstupu a monitor mi jede už 6 let
Lubanec píše:Ono jde o to,že monitor potřebuje cca jen 2.1A na zdroji a né tam narvat zdroj,co tlačí cca 5A!!Jednou sem to tak taky spálil,ale opravil sem si ho a dal už zdroj s 2.1A na výstupu a monitor mi jede už 6 let
Pravil servisák...