To jsi v informacích tedy hodně pozadu.RX-20 píše:Nic takového se v Česku nevyvíjí a zřejmě málokdo tuší co už existuje.
Sháním zaměstnání
Moderátor: Moderátoři
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
ALE CT2 ODVYSILALA CZ VYVOJ DRONŮ KTERY BEZI UZ 8 LET
ALE JE TO V BOJI SPÍŠE K SMÍCHU /REKLA MODELINKA ČT2
TAK O TO NA BOJIŠTI NEMÁ NIKDO ZÁJEM ...PRÝ JE TO VELKÁ ŠKODA ŘEKLA ČT2....DRON MUSÍ UNÉST ALESPOŇ 50 KILOTUN TNT .A BEJT IMUNNÍ NA RUŠENÍ . A ÚPLNĚ AUTONOMNÍ TAK ŽE HO BUDE MOCI SPUSTIT PŘIMO MINISTRYNĚ ZALEZLÁ V HLUBOKO KRYTU .// /REKLA MODELINKA ČT2.
HEZKÉ ZADÁNÍ PRO LIDI BEZ PRÁCE
YYYYYYYY
v době míru využití na hnojení celou cisternou hovnocucu na dálku bez účasti agronoma JRD a JZD.
A kutilmile - nelituju tě
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
VZLÚ v Praze dělá drony. Co jsem si všimnul, připadá mi, že to jsou upravené L-29, aby lítaly jako dálkově řízené.
Když už tu je řeč o tomto, tak v Praze se dost lidí živí přeposíláním věcí z Německa do Ruska. Postup je jednoduchý: německý prodejce chce obejít zákaz vývozu do Ruska, tak pošle na agenta, firmu do Prahy. Firma v praze, v panelákovém bytě na Praze 4 přebalí a pošle kamionem do Běloruska. V Bělorusku příjemce přelepí adresu a pošle do Ruska.
Někdy je příjemce třeba v Kazachstánu, ale zásilka stejně jde přes Bělorusko a skončí v Rusku. České firmy jsou tímto po Německu vyhlášené.
Na obcházení sankcí by se dalo udělat extra dlouhé vlákno. Třeba za Tumpa byl v USA zákaz vývozu elektronických součástek. A stejně se vyvážely. V USA se přeposíláním zaměstnávali všelijací lidi.
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Tím špiónem je vlastně veřejnoprávní televize z těch redaktorů hlavně toho z tobolkou hlavou chytrej až na půdu který má tak rád demokracii 5 kolky je mi často nablití
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
Je to tím, že vědí, že o nich vím a proto cokoli udělám vede k zesílení jejich aktivity.
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
DedVseved píše:RX-20 píše:Myslím, že na to se dělá v Česku netřeba špionů, když fabriky navrhují a vyvíjejí na cloudech umístěných v Číně, že ....
A které konkrétní firmy provozují cloud v Číně?
Kompletní seznam nemám, protože firmy nejsou moc sdílný. Spíše mám přehled cloudů. Takže z elektroniky například je to Altium, řada simulačních programů, pak Payground (týká se simulace VHDL a Verilog). Minulý týden jsem objevil novinku. Cloudový software pro shromažďování dat z dataloggeru. Prostě si někdo koupí datalogger třeba pro měření teploty a software, který dříve býval třeba nad Windows už není. Místo toho se datalogger připojuje na cloud v číně a tam na webu běží software kde se zobrazují data z datalogeru a ukazuje se jak měříte teplotu v udírně v Beskydech. Když se majiteli clodu zachce, tak blokne přístup a datalogger je pro okrasu.
Umím si představit, že brzo bude třeba digitální osciloskop bez obrazovky a naměřený data bude zobrazovat na cloudu třeba v Pekingu. Jistě zanedlouho přijde doba, kdy si zase začneme stavit analogový scopy.