Sháním zaměstnání

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
p32

#46 Příspěvek od p32 »

RX-20 píše:Nic takového se v Česku nevyvíjí a zřejmě málokdo tuší co už existuje.
To jsi v informacích tedy hodně pozadu. :lol:
elnovy
Doporučuje se dohled statného moderátora
#47 Příspěvek od elnovy »

//Po cestě domů mne napadlo, jak moc jsme pozadu. Nic takového se v Česku nevyvíjí a zřejmě málokdo tuší co už existuje.RX NAPSAL//
ALE CT2 ODVYSILALA CZ VYVOJ DRONŮ KTERY BEZI UZ 8 LET
ALE JE TO V BOJI SPÍŠE K SMÍCHU /REKLA MODELINKA ČT2
TAK O TO NA BOJIŠTI NEMÁ NIKDO ZÁJEM ...PRÝ JE TO VELKÁ ŠKODA ŘEKLA ČT2....DRON MUSÍ UNÉST ALESPOŇ 50 KILOTUN TNT .A BEJT IMUNNÍ NA RUŠENÍ . A ÚPLNĚ AUTONOMNÍ TAK ŽE HO BUDE MOCI SPUSTIT PŘIMO MINISTRYNĚ ZALEZLÁ V HLUBOKO KRYTU .// /REKLA MODELINKA ČT2.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :boid: :smash: :smash: :smash:
HEZKÉ ZADÁNÍ PRO LIDI BEZ PRÁCE :D :D :D
YYYYYYYY
v době míru využití na hnojení celou cisternou hovnocucu na dálku bez účasti agronoma JRD a JZD.
EKKAR

#48 Příspěvek od EKKAR »

Ono v prostředí doposavad prolezlým ruSSáckýma špiónama i sympatizantama jak kus starýho sejra červama není moc radno o takovejch věcech moc mluvit ... Lepší je čušet a pak se tlemit nad protáhlýma xichtama těch proti ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#49 Příspěvek od RX-20 »

Myslím, že na to se dělá v Česku netřeba špionů, když fabriky navrhují a vyvíjejí na cloudech umístěných v Číně, že ...
VZLÚ v Praze dělá drony. Co jsem si všimnul, připadá mi, že to jsou upravené L-29, aby lítaly jako dálkově řízené.
Když už tu je řeč o tomto, tak v Praze se dost lidí živí přeposíláním věcí z Německa do Ruska. Postup je jednoduchý: německý prodejce chce obejít zákaz vývozu do Ruska, tak pošle na agenta, firmu do Prahy. Firma v praze, v panelákovém bytě na Praze 4 přebalí a pošle kamionem do Běloruska. V Bělorusku příjemce přelepí adresu a pošle do Ruska.
Někdy je příjemce třeba v Kazachstánu, ale zásilka stejně jde přes Bělorusko a skončí v Rusku. České firmy jsou tímto po Německu vyhlášené. :(
Na obcházení sankcí by se dalo udělat extra dlouhé vlákno. Třeba za Tumpa byl v USA zákaz vývozu elektronických součástek. A stejně se vyvážely. V USA se přeposíláním zaměstnávali všelijací lidi.
elnovy
#50 Příspěvek od elnovy »

Přesně tak česká televize za koncesionářské poplatky všechno vytroubí předem co se kde dělá jak jsme chytří a skutek utek.
Tím špiónem je vlastně veřejnoprávní televize z těch redaktorů hlavně toho z tobolkou hlavou chytrej až na půdu který má tak rád demokracii 5 kolky je mi často nablití :opravar: :opravar: :opravar: :opravar:
Můj e-mail: elnovy@email.cz
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
DedVseved

#51 Příspěvek od DedVseved »

RX-20 píše:Myslím, že na to se dělá v Česku netřeba špionů, když fabriky navrhují a vyvíjejí na cloudech umístěných v Číně, že ....

A které konkrétní firmy provozují cloud v Číně?
samponek

#52 Příspěvek od samponek »

Když budeš na něčem pracovat sám tak budeš nonstop sledovanej policajtama v civilu, budeš mít napíchnutej počítač, telefon a email. Budeš mít sledovanou balíkovou i listovní poštu, všechny balíky budeš mít rozřezaný, nasazenej odposlech, napíchnutý účet v bance, hlídaný platby přes kartu, poblíž nainstalovanej UWB radar, v autě budeš mít GPS lokátor. V noci tě budou sledovat zvrchu dronem ( všimneš si ho snadno na obloze velkým dalekohledem, svítí bíle a blikají na něm zelené pozičky) Kamkoli se pohneš bez telefonu, pojede za tebou modrá fábie, v případě, že nepojedeš autem a bez telefonu a zvolíš MHD, nebo vlak, pojede s tebou operativec atd . . . .atd . . . je toho hodně. . .
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Hubert_79 »

samponek píše:. . .

8O
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
danhard

#54 Příspěvek od danhard »

A nechceš dělat rentiéra, jako to mám já :D
Wolfik

#55 Příspěvek od Wolfik »

RX-20
Založ si linkedin, pokud ho ještě nemáš, a koukej po zahraničních korporátech...
Nechápu, co řešíš pořád...
Celeron

#56 Příspěvek od Celeron »

samponek píše:. . .

Šampóne, jseš mladej. Tohle tady už před přece časem bylo, akorát na úrovni tehdejší techniky. A ani jsi nemusel nic dělat, ani nijak vyčuhovat, stačilo mít v blízkým příbuzenstvu chartistu.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
samponek

#57 Příspěvek od samponek »

Přestal jsem u sebe nosit telefon, vždy ho nechám doma, ale vůbec to nepomohlo, naopak se to zintenzivnilo a o to víc přitlačili na pilu.
Je to tím, že vědí, že o nich vím a proto cokoli udělám vede k zesílení jejich aktivity.
Naposledy upravil(a) samponek dne 13 črc 2024, 10:31, celkem upraveno 1 x.
elnovy
#58 Příspěvek od elnovy »

:idea: :arrow: :|
Olchor

#59 Příspěvek od Olchor »

To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě nesledujou. :D
Přílohy
v210.jpg
v210.jpg
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#60 Příspěvek od RX-20 »

DedVseved píše:
RX-20 píše:Myslím, že na to se dělá v Česku netřeba špionů, když fabriky navrhují a vyvíjejí na cloudech umístěných v Číně, že ....

A které konkrétní firmy provozují cloud v Číně?

Kompletní seznam nemám, protože firmy nejsou moc sdílný. Spíše mám přehled cloudů. Takže z elektroniky například je to Altium, řada simulačních programů, pak Payground (týká se simulace VHDL a Verilog). Minulý týden jsem objevil novinku. Cloudový software pro shromažďování dat z dataloggeru. Prostě si někdo koupí datalogger třeba pro měření teploty a software, který dříve býval třeba nad Windows už není. Místo toho se datalogger připojuje na cloud v číně a tam na webu běží software kde se zobrazují data z datalogeru a ukazuje se jak měříte teplotu v udírně v Beskydech. Když se majiteli clodu zachce, tak blokne přístup a datalogger je pro okrasu.
Umím si představit, že brzo bude třeba digitální osciloskop bez obrazovky a naměřený data bude zobrazovat na cloudu třeba v Pekingu. Jistě zanedlouho přijde doba, kdy si zase začneme stavit analogový scopy.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“