Panasonic TX-32GS350E 2 min a konec - vyřešeno

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
vasekpetr1

#16 Příspěvek od vasekpetr1 »

Já z Alíku objednával tyto 32" pásky do své LG 3. června a 13. června mi to pošták ČP předával, takže zase taková hrozná doba to nebyla... :wink:
Bendy

#17 Příspěvek od Bendy »

jj, Ali je pravda už o něco rychlejší jako dříve, ale v mém případě téměř stejná cena na Ali jako na AME 319,44,- + 40,- PPL parcel a kupodivu na ALI 316,92 + Shipping: CZK182.32 doprava :) A možná i se zárukou, ale to nevím jak by bylo v případě, že by odešla za půl roku na pásku ledka :)

Odstraněna citace předcházejícího příspěvku, viz bod 4f "Pravidel". jimirek
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od otakarv »

Tady na Ali jsem našel ten samý levnější pokud bys měl zájem.
Bendy

#19 Příspěvek od Bendy »

Díky, to beru, objednáno . Snad to dojde v pořádku. :wink:

Odstraněna citace předcházejícího příspěvku, viz bod 4f "Pravidel". jimirek
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od otakarv »

Rád jsem pomohl. :wink: Mi se pouze jednou stalo že mi přišlo podsvícení prohnuté a to díky nevhodnému způsobu balení. Prodejce to zabalil do tenkého kartonového obalu no a při přepravě na tom pravděpodobně leželo něco těžšího tak se to deformovalo. Naštěstí se to dalo vyrovnat a pásky s LED diodami neutrpěly újmu na zdraví, všechny svítily a svítí dodnes. Prodejci jsem napsal co se stalo a že se to dalo opravit a doporučil jsem mu pro příště použít pevný obal pro přepravu. Prodejce se mi obratem omluvil a napsal že kdyby něco nefungovalo pak se mám na něj obrátit že to vyřeší. Pokud by se poškodily tak že by se nedaly použít pak bych otevřel spor a věřím že by byl vyřešen v můj prospěch.
Přílohy
1644082854473.jpg
Deformované, prohnutá LED pásky
Deformované, prohnutá LED pásky
1644559693576 – kopie.jpg
Poškozený obal (použitý nevhodný balící materiál)
Poškozený obal (použitý nevhodný balící materiál)
p32

#21 Příspěvek od p32 »

Takový "obal" byla pěkná prasárna. Mně to posílají vždy v plastové trubce. Jen nevím, co z těch trubek stavět. :lol:
Bendy

#22 Příspěvek od Bendy »

Aha, tak raději jsem prodejci napsal a požádal o pevné balení, tak snad mě vyslechne. :D
Bendy

#23 Příspěvek od Bendy »

Ještě mám dotaz k stínítkům, vrstvám, nebo jak to nazvat co jsou pod LCD.
Čistíte to nějak, nebo na to nechytat. Případně jak a čím čistit. Někde jsem četl že to dělalo chlapíkovi stín a servis vyčistil ty pláty s tím, že u těchto levných TV to není těsněno proti prachu. No zatím jsem na ně nechytal a opatrně je separoval.
Ivan_01

#24 Příspěvek od Ivan_01 »

fresnelku a rozptylku bez rukavíc nechytať, zostanú tam mastné ťapky, spodné mliečne hrubé plexi (99 % býva špinavé len zo spodnej strany) umyť saponátom a vysušiť.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od otakarv »

Ty folie pod displejem já osobně vždy sundám všechny najednou a popřípadě je dobré je na dvou protilehlých rozích slepit proužkem izolepy to pro případ že by nešťastnou náhodou popadaly a pomíchaly se a zašpinily. Pokud je na vrchní nějaká smítka tak jí odstraním suchým, měkkým hadříkem. Ty folie jsem ještě nikdy nečistil, neměl jsem důvod. Nyní tu mám rozebranou Hisense 40A5600F kde měním podsvit a v ní jsou pouze dvě folie. Na jednom okraji byl žmolek z oboustranné lepící pásky co drží displej tak jsem jej chtěl otřít vlhkým hadříkem ale nebyl to zrovna nejlepší nápad, vznikla šmouha kterou jsem opatrně očistil suchým hadříkem, pomohl by myslím i isopropylalkohol v případě nějakého znečistění.
rnbw

#26 Příspěvek od rnbw »

Zoberiem vsetky spolu a polozim mimo. Potom ich vratim. Tym padom sa medzi ne nedostane bordel a nemusim riesit ich poradie.

Ale obcas sa medzi vrstvy dostane prach alebo dokonca voda. Utriem to vlhkym papierom a potom suchym. Ked sa to sklada, musi to byt suche.
p32

#27 Příspěvek od p32 »

otakarv píše:Nyní tu mám rozebranou Hisense 40A5600F kde měním podsvit a v ní jsou pouze dvě folie.
To tě lituju, Hisense se jeví jako výherce na největšího šmejda.
Jinak na to podle potřeby beru rukavice "do tanečních". Jsou bílé a hned je na nich vidět případný nános prachu, co se dostane mezi fólie. Čistit se samozřejmě dají, ale chce to mít místo a prostředky, aby tam nakonec nezůstalo víc bordelu než tam bylo. :wink:
houmr

#28 Příspěvek od houmr »

otakarv píše:Nebo také například tento na Ali.

Koukám jak podražili skoro na dovjnásobek. Ještě před rokem jsem kupoval 10 pásků (pro 5 32" Vestelů) za 680 korun včetně poštovného.
Bendy

#29 Příspěvek od Bendy »

Tak podsvit dorazil v trubce za 13 dní a v pořádku.
Instalace také bez problémů + snížení proudu na driveru o 30 %, za což vděčím hlavně šikulovi otakarv který mi moc pomohl, za to mu velké díky :wink: :D

Díky i ostaním, TV šlape
:D
Přílohy
Pan__.jpg
Pan__.jpg
Led.jpg
Led.jpg
p32

#30 Příspěvek od p32 »

A je to dokonce barevné. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“