Může CRT televize do letadla?
Moderátor: Moderátoři
Největší prdel byla jednou ve Voroněži. Bordel v kufru a na dně zamotaná kostka mejdla v kabelech od telefonu. Div že na mě nevolali armádu.
Nevím jak to je v Albánii. V Kazachstánu třeba bylo běžné, že když člověk vezl nějakou elektroniku mimo notebook a telefon, tak ho stáhli samotného do separé na prohlídku a tam ho osočili z porušení celních předpisů. Chvíli ho dusili, vyhrožovali zadržením, soudem a kriminálem - aby pak zahráli hodné a nabídli propuštění za úplatek. Jednou jsem si tohle krásně vychutnal, když jsem vezl malý frekvenčák na reklamaci. To už jsem to divadlo znal. Řekl jsem nabobovi, že teda nikam nepoletím, a ať mě zavřou...
Jednou měl zřízenec příliš citlivý pendrek a řvalo mi to u huby - mám kovové korunky. Nevím jak potom když má někdo piercing na frndě nebo na famfulínovi. Někdo toho nosí po těle kilo...
Ostatně dobře proškolený bezpečák se nezajímá jen o to, co ukáže přístroj. Důležité je i chování toho člověka. V hokeji taky nebráníš tak, že jdeš po puku, ale po hráči.
Ostatně všechny odhalené potencionální atentáty na letadla nebyly odhaleny rentgenem. Vždy to bylo proto, že ten člověk byl nějakým způsobem podezřelý.