označení šuplíčku na součástky
Moderátor: Moderátoři
Jenže význam slov"označení šuplíku" může stejně tak bejt i v tom, co je napsanýho na cedulce = typ součástek. Nejednoznačnosti se lze vyhnout přesnou formulací otázky - například "neznáte obchodní označení tohoto typu šuplíků?"HF_Tech píše:Když má v nadpisu dotaz na označení šuplíku, tak asi hledá označení šuplíku.
Na Brouka Pytlíka asi už leze demence. Jeden s ranných příznaků je neschopnost pochopit psaný text...
A kutilmile - nelituju tě
voitano píše:Děkuji Hillovi za pomoc. Chci redukovat sestavu na menší prostor a že se nějakého počtu zbavím. Hledal jsem na guglu co šlo, ale třeba na TME se to jmenuje jinak a je to podle mě nová výroba. Je to označení SZ-1 původní označení od prvovýroby?
To v tme je úplně jiný výrobce a kvalita je o dost horší a časem se zhoršuje. Mám v dílně obojí, tak se o víkendu můžu podívat jestli jsou ty zámky kompatibilní. Myslím, že spíše nebudou.
A kutilmile - nelituju tě
Ty jsi zase borec! Kde v dotazu "Netuší někdo, jaké to má označení?" vidíš slova "označení šuplíku"? Rovnou se taky přiznám, že jsem ani neviděl tak obojetnost toho dotazu jako spíše dost amatérskou otázku.HF_Tech píše:Když má v nadpisu dotaz na označení šuplíku, tak asi hledá označení šuplíku.
Těhle šuplat možná budou lopaty, až Švagerka zavře krám. Poprvé jsem si je koupil někdy v roce 1980, tenkrát parádní věc, hlavně ty prizmátka na futrálech aby se z toho dala složit celá stěna.
Menší, ale dnes dost drahá alternativa jsou šuplata Mars a nebo různý plastový přihrádkový "neceséry" s průhledným víkem. Hledej NORS 12 a pod.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!