Daruji Gramotalíř

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ferdislav

Daruji Gramotalíř

#1 Příspěvek od ferdislav »

Ahoj
Nevím z jakého je modelu či značky
Nejlépe zásilkovna zasláním kódu
Přílohy
gr tal (2).jpg
gr tal (2).jpg
gr tal (1).jpg
gr tal (1).jpg
jardafiala

#2 Příspěvek od jardafiala »

Zdravím, mám zájem, můžu si objednat a zaplatit balíkovnu. Zásilkovnu ne, je to banda nemehel a nelze objednat jejich službu přes PC.
ferdislav

#3 Příspěvek od ferdislav »

Jasan, balíkovna není problém..
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

jardafiala píše:Zdravím, mám zájem, můžu si objednat a zaplatit balíkovnu. Zásilkovnu ne, je to banda nemehel a nelze objednat jejich službu přes PC.
Cože???
To si děláš kozy?? Je to pár tejdnů, posílal jsem knížku po oskenování zpátky majiteli - a naprosto normálně jsem kód dostal přes PC!!!! To je spíš Balíkovna hejno balíků - Zásilkovna aspoň funguje 24/7 a má poboček/boxů jak malejch psů, zatímco ti balíci horkotěžko zapomínající na lehačku u český pýčty se maximálně vezou ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jmenobezmezery

#5 Příspěvek od jmenobezmezery »

Můžeš prozradit, jak jsi získal kód na zásilkovnu přes PC?
Když se podívám na stránky zásilkovny, chce to stáhnout mobilní aplikaci.

Zásilkovna doručuje balík 3 dny, kdy to leží na depu. Navíc když se podívám, kde balík je, tak se informace pořád mění i historicky.

Naopak balíkovna to doručí hned druhý den (pokud se teda stihne svoz ten den). Boxy mají taky 24/7.
ondraN

#6 Příspěvek od ondraN »

Mám podobné zkušenosti se zásilkovnou. Balíkovna zatím byla vždy rychlejší a levnější. A navíc v těch pitomých Z-box si to bez chytrýho telefonu ani nevyzvedneš :( A je prča, když ti to kvůli vytíženosti sami přesměrují do Z-boxu.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Zásilkovna aspoň funguje 24/7 a má poboček/boxů jak malejch psů, zatímco ti balíci horkotěžko zapomínající na lehačku u český pýčty se maximálně vezou ...
Balík do balíkovny pošleš i z Alza-boxu a z kdejaké trafiky.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
rnbw

#8 Příspěvek od rnbw »

ondraN píše:A navíc v těch pitomých Z-box si to bez chytrýho telefonu ani nevyzvedneš :( A je prča, když ti to kvůli vytíženosti sami přesměrují do Z-boxu.
Ano, to je radost. Riesil som cez mail, nech to daju do normalnej vydajne. Ale zjavne bolo tych staznosti dost, pretoze sa chystaju doplnit klvesnice na vsetky Z-boxy. No a potom uz staci len doplnit moznost vytvarania zasielok cez web, ako v civilizovanom svete...
Mysteri

#9 Příspěvek od Mysteri »

ferdislav píše:Ahoj
Nevím z jakého je modelu či značky
Je to z niektorého z tých súčasných typov, napr Audio-technika LP120XBT, Lenco L3808B, Pioneer PLX-500 atď. Mám dojem (podla dizajnu), že sú všetky vyrábané v tej istej šope v PRCu, tak asi bude pasovať do všetkých... 😎
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“