Daruji Gramotalíř
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
Cože???jardafiala píše:Zdravím, mám zájem, můžu si objednat a zaplatit balíkovnu. Zásilkovnu ne, je to banda nemehel a nelze objednat jejich službu přes PC.
To si děláš kozy?? Je to pár tejdnů, posílal jsem knížku po oskenování zpátky majiteli - a naprosto normálně jsem kód dostal přes PC!!!! To je spíš Balíkovna hejno balíků - Zásilkovna aspoň funguje 24/7 a má poboček/boxů jak malejch psů, zatímco ti balíci horkotěžko zapomínající na lehačku u český pýčty se maximálně vezou ...
A kutilmile - nelituju tě
- jmenobezmezery
Když se podívám na stránky zásilkovny, chce to stáhnout mobilní aplikaci.
Zásilkovna doručuje balík 3 dny, kdy to leží na depu. Navíc když se podívám, kde balík je, tak se informace pořád mění i historicky.
Naopak balíkovna to doručí hned druhý den (pokud se teda stihne svoz ten den). Boxy mají taky 24/7.
Ano, to je radost. Riesil som cez mail, nech to daju do normalnej vydajne. Ale zjavne bolo tych staznosti dost, pretoze sa chystaju doplnit klvesnice na vsetky Z-boxy. No a potom uz staci len doplnit moznost vytvarania zasielok cez web, ako v civilizovanom svete...ondraN píše:A navíc v těch pitomých Z-box si to bez chytrýho telefonu ani nevyzvednešA je prča, když ti to kvůli vytíženosti sami přesměrují do Z-boxu.