Aktualizace centrum.cz?
Moderátor: Moderátoři
Aktualizace centrum.cz?
Druhý signál je adresa, na kterou tě vyzývá kliknout. Stačí na ní najet myšiskem, ale neklikat!
Na 99,9 % zjistíš, že na takové adrese se aktualizace nedočkáš (obvykle končí na weebly site.com, nebo mysite14551. weebly..., a podobně, prostě adresa, která s mailem na centru nemá nic společného).
Takže rovnou označit jako spam.
Mně do žádné schránky na centrumu takový email nepřišel, ale na přihlašovací obrazovce (user.centrum.cz) se mi ukazuje text, ve kterém je: "k 30.9.2024 přihlašovací stránka definitivně změní svoji adresu na ucet.centrum.cz".
- většina uživatelů neuvidí, jestli se přihlašuje uloženým jménem a heslem
- a z těch, kdo se takto přihlašují, to málokdo čte.
Jak je zjevné tady, není to záležitost jediné domény.
helpdesk@economia.cz
Přepisuji odpověď:
------------------------------
Dobrý den,
jedná se o podvodnou zprávu, na kterou prosím nijak nereagujte, ani ji nepřeposílejte dále jinému uživateli. V případě, že se bude tento typ zpráv opakovat, není nutné nás informovat znovu. Tyto aktivity monitorujeme a blokujeme dané odesílatele automaticky.
Berte prosím na vědomí, že žádné e-maily ohledně pozastavení či zrušení účtu, aktualizaci údajů ani úpravě podmínek nikdy nezasíláme.
Tyto zprávy se mohou v současné době množit - text je odlišný, ale odesílatel je vždy nedůvěryhodný.
Ve zprávách tohoto typu prosím neklikejte na žádné podezřelé odkazy a e-mail ignorujte. O žádné napadení či zneužití dat se nejedná, Vaše schránka je v pořádku.
Děkujeme za spolupráci.
Andrea L.
Helpdesk teamleader
Economia, a.s. | Pernerova 47 | 186 00 Praha 8
helpdesk@economia.cz | freemail.help.economia.cz
Mohu potvrdit, informaci o změně k 30.9. 2024 píší i stránky "bývalého Volného". A pokud jde o větu o aktualizaci a údajné zastaralosti stránek rozhraní mailu v prohlížeči (viz matahari), opět jsem se od srdce zasmál. Vzhled a funkčnost mailových stránek přece závisí na tom, jak jsou vytvořené na straně serveru. Tak co by měl "čtenář" na straně klientského počítače inovovat, propřírodu?nonius píše:Opravdu nevím, co znamená aktualizovat email, s tím jsem se asi ještě nesetkal.
Mně do žádné schránky na centrumu takový email nepřišel, ale na přihlašovací obrazovce (user.centrum.cz) se mi ukazuje text, ve kterém je: "k 30.9.2024 přihlašovací stránka definitivně změní svoji adresu na ucet.centrum.cz".
A jinak je na tom "informačním mailu" vidět, že je to překlad z angličtiny a vypadá to stylisticky divně. Řekl bych, že tím zm*di cílí hlavně na tablety a telefony, anžto pouhé najetí ukazatelem myši nad objekt (bez kliknutí) nejde rozumně dotykovým rozhraním udělat. Není nad PC/ntb. (už to zaznělo, jak na to). Najet na odkaz, neklikat (a je fuk, jestli je to ten "aktualizační", nebo údajná adresa "od:"...) a v tu ránu je jasné, oč běží. Ale to by muselo lidstvo přemejšlet.
Jinak volny.cz, centrum.cz a ještě další patří Economii.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Takže vidíš například, že to přišlo z Air Bank a.s.. Klikneš na "Zobrazit podrobnosti" a přidá se skutečný odesílatel, například: <csh.4dbdcd4b748_a_vůbec_šílený_řetězec_bd00@afaxane.com>
Tady je to jednoduché už z toho důvodu, že mail oznamuje zrušení současné mobilní aplikace MyAir a "klikni sem pro novou". Když u této banky nemám ani účet, tím méně mobilní aplikaci, je to hned jasné, takže mail rovnou označím jako spam. Adresu spamu si klient zařadí mezi blokované, ale vcelku zbytečně - příští týden to přijde znovu a ten šílený řetězec je jiný, tak se jen někde plní blacklist, který se obchází stále novou a novou adresou odesílatele. To už je lepší v Nastaveních zablokovat celou doménu, v tomto případě *@afaxane.com. Ani to samozřejmě nezabrání tomu, aby to přišlo znovu z jiné domény skryté pod stejným jménem profilu.
A nemusí to být banka, pojišťovna, profil může vypadat, jako dodavatel energií.
Ale každá taková instituce v mailech používá oslovení jménem klienta ve správném rodu a třetím pádu. Jestli tam vidím oslovení nesklonnou mailovou adresou, nebo jménem profilu, který jsem si zvolil, ani nemusím zkoumat, odkud to přišlo. V bance mě znají jménem a příjmením, zatímco podvodník (třeba AI) má jen můj mail a uživatelské jméno, které je zkratkou.
Konečně - odkazy na pomoc ( helpdesk@economia.cz i na www.hoax.cz ) tu už výše byly uvedené. Bohužel, těch podvodů a jejich podvariant se vyrojilo už tolik, že to málokdo čte, natož, aby si nějakou část textu zadal do vyhledávání podvodů mezi hoaxy...