Až si zase budete stěžovat
Moderátor: Moderátoři
Až si zase budete stěžovat
Jeden mrtvej, jeden bez nohy, jeden na kaši a neví se co s ním bude.
(To jen až zase budete jalově píčovat nad podružnostmi.)
https://nachodsky.denik.cz/krimi/traged ... ehoda.html
A kutilmile - nelituju tě
Jednou třeba taky budeš.EKKAR píše:Třiasedmdesátiletej dědek za volantem bramboráku. Není co dodávat.
A hovad daleko mladších v baboláku potkávám, když ne denně, tak týdně, víc.
Dost mi vadí, že neopomenou zdůraznit, že řídil senior, přitom v tomto případě je ve věku dvojnásobném proti průměrnému věku nejčastějších viníků podobných nehod. Ten mediální hon na seniory jsem v jiných zemích Evropy nějak nepostřehl, a že devadesátiletá seniorka tam na silnicích není nijak vzácným úkazem.
Jestli to nebude tím, že se u nás zapomíná na přípravu řidičů v tom smyslu, že jednou taky zestárnou, a právo dojet si, kam potřebují, aniž by je někdo omezoval podle čísla v občance, bude pro ně daleko důležitější, než před deseti, dvaceti lety. V západní části Evropy s tím už dlouho počítají.
A kutilmile - nelituju tě
Jde jen a pouze o to, že se neustále přete jak pitomci o naprosté hovadiny. Jiní tu zas kňouraji nad věcmi, co se nedají změnit. A přitom žádnej neví, jestli tu ještě bude zejtra (jak správně napsal rezis).
Můj komentář na odkazu je pouze jako reakce na komentář jiný, bezohledný k obětem. Dědka neřeším, stejně jako jsem nikdy neřešil chlapa, co mi zabil tátu.
Bavte se.
Hlavní je si ty blbosti nebrat nikdy moc vážně a snažit se si užít krásné a volné chvilky s nebližšíma. Kolikrát jsem už měl i já na mále ať už vlastní vinou a nebo ne. Naposledy třeba loni v zimě když sme se vraceli od příbuznejch a předjížděl jsem slimáka na rovném úseku a při přejíždění středové čáry to nějak klouzlo a hezky se mi rozhoupal zadek, stačilo by abych místo na plyn šláp na brzdu a letíme a vezmem toho slimáka sebou a to by pak bylo hned v článku "nepřizpůsobil rychlost jízdy bla bla bla"
Takže jak tu už bylo jednou napsáno, držme palce ať se z toho ten třeti dostane, prokáže se, že dědek měl drobnou zdravotní příhodu a nebyl to 🤐 v trvalé pubertě (tak jako tak pokud to není totální psycho bude mít po zbytek dnů před očima co se stalo a nic ho tohodle neušetří)
Ten strom je hned za zastávkou autobusu. V diskusi bylo od podobných ekkarů taky nablito. No a příčina byla mrtvice u relativně mladého člověka + automatická převodovka dodělala tu paseku.
O rok později o pár metrů dál dědek s kamionem zbořil v opačném směru roh autosalónu. To už tak atraktivní nebylo.
No tak automaticky odsoudímě všechny řidiče bílých dodávek (i když je fakt, že jich hodně jezdí jako prase)
Tohle není o důchodci, ale o tom co má ten člověk v hlavě.
Potkávám řadu důchodců a kromě toho, že jejich jízda je rychlostně nekonzistentní a taková pomalejší mi přijde, že takovej dochodce je na silnici bezpečnější, než borec 30-50 let co si myslí, že je vyježděnej a je pro něj dodržování rychlosti a bezpečné vzdálenosti sprosté slovo. A taky hlavně přiměřené rychlosti aktuálnímu stavu vozovky.