Až si zase budete stěžovat

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ransom

Až si zase budete stěžovat

#1 Příspěvek od ransom »

Moji tři kamarádi ze stavební firmy, pro kterou roky děláme elektriku. Skvělí chlapi.
Jeden mrtvej, jeden bez nohy, jeden na kaši a neví se co s ním bude.
(To jen až zase budete jalově píčovat nad podružnostmi.)

https://nachodsky.denik.cz/krimi/traged ... ehoda.html
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Třiasedmdesátiletej dědek za volantem bramboráku. Není co dodávat.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

ranson: Život- nikdy nevíš jestli tady budeš ještě za 10minut nebo ne. Kolegovi přeji ať se dá dohromady.

EKKAR: Raději bez komentáře.
Internet - metla lidstva
matahari

#4 Příspěvek od matahari »

Vždyť to tam ransom v diskuzi píše, že to nebylo o věku, ale o prasácké jízdě. Věk 73 je nic, na 70 chtějí posunout první povinnou prohlídku pro řidiče kvůli potvrzení.
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

To není jen o věku. To je ucelenej komplex. Obyčejnej 73letej důchodce má těžko na to, aby si koupil bramboráka. To musí bejt někdo, kdo na něj měl v momentě odchodu do důchodu a kdo už v tý době byl "hoch mensch" (čest výjimkám) - takže se i v těch 73 letech furt chová stejně, jako se choval dejme tomu ve 40 nebo v 50, když ještě "byl ekonomicky činnej". Takže to není jen "důchodce", ale "prase v důchodu" ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
rezis

#6 Příspěvek od rezis »

Tak to pardon. Komenty jsem nečetl. Pokud jel jak prase tak prostě je hovado a není omluva.
Internet - metla lidstva
matahari

#7 Příspěvek od matahari »

Podle kol to vypadá na 7-13 roků starou X5 a kolik stojí, si může každý dohledat a určitě na ní má důchodce.
To jen EKKAR musí zahnojit každé vlákno nesmysly, ze kterých se potom musí vykroutit.
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

EKKAR píše:Třiasedmdesátiletej dědek za volantem bramboráku. Není co dodávat.
Jednou třeba taky budeš.
A hovad daleko mladších v baboláku potkávám, když ne denně, tak týdně, víc.

Dost mi vadí, že neopomenou zdůraznit, že řídil senior, přitom v tomto případě je ve věku dvojnásobném proti průměrnému věku nejčastějších viníků podobných nehod. Ten mediální hon na seniory jsem v jiných zemích Evropy nějak nepostřehl, a že devadesátiletá seniorka tam na silnicích není nijak vzácným úkazem.
Jestli to nebude tím, že se u nás zapomíná na přípravu řidičů v tom smyslu, že jednou taky zestárnou, a právo dojet si, kam potřebují, aniž by je někdo omezoval podle čísla v občance, bude pro ně daleko důležitější, než před deseti, dvaceti lety. V západní části Evropy s tím už dlouho počítají.
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

Opakuju, to není o věku. To je o tom, že to dřív byl mladej prasák a teď je to starej prasák. A pořízení X-trojky nebo X-pětky není jen o aktuální kupní ceně - je to i o pojistce a nákladech na provoz - a na to opravdu obyčejnej senior nemá. Obzvlášť v případě, kdy to auto má už nějakej ten desítkotisíc najeto a začínají se hlásit lhůtní výměny. Takže ne, jen tak nějakej dědek z důchoďáku to není.
Yarda1

#10 Příspěvek od Yarda1 »

Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
ransom

#11 Příspěvek od ransom »

Samozřejmě to není ani o dědkovi, ani o Bavoráku. Pořád je ve hře, že zkolaboval.
Jde jen a pouze o to, že se neustále přete jak pitomci o naprosté hovadiny. Jiní tu zas kňouraji nad věcmi, co se nedají změnit. A přitom žádnej neví, jestli tu ještě bude zejtra (jak správně napsal rezis).
Můj komentář na odkazu je pouze jako reakce na komentář jiný, bezohledný k obětem. Dědka neřeším, stejně jako jsem nikdy neřešil chlapa, co mi zabil tátu.
Bavte se.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hubert_79 »

Ono Tome moc není co na to napsat... Popřát hodně sil rodině zesnulého a zraněným uzdravení.
Třebovské špalky nestojí ani za odplivnutí; že i pod takovým tématem musí dělat chytrého.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Dekker

#13 Příspěvek od Dekker »

Najednou stranu je možná lepší přít se o hovadiny, které nemůžeme změnit, a ani ovlivnit, než přemejšlet nad tím, že se zejtra probudíš mrtvej, anebo se dnes třeba ani nedostaneš domů.

Hlavní je si ty blbosti nebrat nikdy moc vážně a snažit se si užít krásné a volné chvilky s nebližšíma. Kolikrát jsem už měl i já na mále ať už vlastní vinou a nebo ne. Naposledy třeba loni v zimě když sme se vraceli od příbuznejch a předjížděl jsem slimáka na rovném úseku a při přejíždění středové čáry to nějak klouzlo a hezky se mi rozhoupal zadek, stačilo by abych místo na plyn šláp na brzdu a letíme a vezmem toho slimáka sebou a to by pak bylo hned v článku "nepřizpůsobil rychlost jízdy bla bla bla"

Takže jak tu už bylo jednou napsáno, držme palce ať se z toho ten třeti dostane, prokáže se, že dědek měl drobnou zdravotní příhodu a nebyl to 🤐 v trvalé pubertě (tak jako tak pokud to není totální psycho bude mít po zbytek dnů před očima co se stalo a nic ho tohodle neušetří)
HF_Tech

#14 Příspěvek od HF_Tech »

rezis: Ono je někdy lepší mlčet. U nás v kraji byla podobná nehoda "lepšího auta": https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu
Ten strom je hned za zastávkou autobusu. V diskusi bylo od podobných ekkarů taky nablito. No a příčina byla mrtvice u relativně mladého člověka + automatická převodovka dodělala tu paseku.
O rok později o pár metrů dál dědek s kamionem zbořil v opačném směru roh autosalónu. To už tak atraktivní nebylo.
dracekvo

#15 Příspěvek od dracekvo »

Mě kamaráda zabila bílá dodávka co mu nedala přednost na motorce.
No tak automaticky odsoudímě všechny řidiče bílých dodávek (i když je fakt, že jich hodně jezdí jako prase)

Tohle není o důchodci, ale o tom co má ten člověk v hlavě.
Potkávám řadu důchodců a kromě toho, že jejich jízda je rychlostně nekonzistentní a taková pomalejší mi přijde, že takovej dochodce je na silnici bezpečnější, než borec 30-50 let co si myslí, že je vyježděnej a je pro něj dodržování rychlosti a bezpečné vzdálenosti sprosté slovo. A taky hlavně přiměřené rychlosti aktuálnímu stavu vozovky.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“