To je tak, když si člověk objedná NiCd Panasonic SC 2500 a ony dorazí v tlustých papírových izolačních trubičkách se kterejma se do bateriovýho prostoru nevejdou.
HotAir reference
Moderátor: Moderátoři
HotAir reference
To je tak, když si člověk objedná NiCd Panasonic SC 2500 a ony dorazí v tlustých papírových izolačních trubičkách se kterejma se do bateriovýho prostoru nevejdou.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
PRCácká produkce prohnaná českým obchodem (tj. snad alespoň trochu selekce a nejspíš i standardní záruka).
37 mm (což by na SC 2500 mělo dle mé rychlé kontroly jít, podrobnosti si příp. dohledej) od německého Muldentalu má třeba Pecka.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Právě proto jsem vyhledal HotAir, protože píše šířku, průměr a obvod. Vybral jsem si transparent PVC, šířka 40, průměr 24 mm.
Pokud je těch Peckových 37 mm šířka, tak SC má průměr 22,2 , takže šířka na knop je 35 mm. 2 mm vůle už jsou docela na hraně a ty faldy na fólii ztěžují dost nasunutí. Takže radši trochu větší, při smrštitelnosti 2:1 je to celkem jedno.
Kurňa, v pátek mě od nich přišel balík. A jelikož jsou dovolený, trvalo to týden od objednání. Jindy, když objednám ráno, tak to druhej den mám v Zásilkovně k vyzvednutí. Ale výběr jen 3 průměry, ani jeden nevyhovuje.bu2520 píše:něco jsem kupoval v Hadexu mají to pod obaly na baterie