NTB HP probook 645g1 dá sa to opravit?
Moderátor: Moderátoři
To už dávno neplatí. Nároky na PC už dávno nerostou a 4 roky staré PC je pořád bez problémů schopné provozu s dnešním SW. Vždyť se podívej, co dominuje ve výprodejích firemních PC.matahari píše:To by někomu ve firmě hodně přesluhovalo, protože firmy mají většinou spotřební NB/PC na leasing a co 4 roky vše vymění. Potom to putuje do Afriky nebo titakovi na stůl.
Neřeší se ani tzv. profylaktické prohlídky, protože se to po 4 letech vše vymění. Ty se řeší akorát u serverů nebo stanic ovládající technologii, tam je doba výměny individuální.
S Afrikou jsem si dělal prdel, protože jsou firmy, které berou takové zařízení v druhé vlně.
- tiktak1953
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- pocitujlasku
Neviem, ci dnes musi firma mat doklad o likvidacii, ale ta moja byvala firma s tym prestala, lebo to boli zbytocne papierovacky - prevod pocitaca na sklad, odtial na odpis, potom potvrdenie, ze sa moze predat a nakoniec faktura pre zamestnanca.
Takto to proste daju na odpis, hodia do kontajnera a dostanu papier o likvidacii.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
gdo soudnej dělá takový kokotiny, dyž beterka s nabodovanejma kontaktama vod rejžáka stojí pár desetikaček?PotPalo píše: -vybitá CMOS, bola na kábliku s konektorom, takže naletovať inú
pocitujlasku: to je ale jejich problém, že sou to 🤐 a majou tam byrokraciu horší, jak na úřadě; normální firma tak jak majetek koupila, tak ho prodá, co jako takovýdle sraní s 50 papírama?
A proč je s tím vyřazováním papírování? Pokud budu majitel firmy, tak si budu snažit ohlídat, jestli mě firmu zaměstnanci nerozkrádají svévolným vyřazováním materiálu tiktakovi. Dále pokud firma vyřazený materiál daruje, třeba škole, začíná další papírování ohledně darovací daně, odhady darovaného majetku, ...
No hej. Akurát že objednané batérie z čajny mi už dva krát stopli (raz ešte v číne, druhý krát sa na ne prisali pijavice na SK hranici). Navyše HP tam má svoj mrňavý konektor, takže z pôvodnej batérie použijem káblik, a na novú batériu s nabodovanými kontaktami ten káblik priletujem. Celé to zatavím do plastovej zmršťovačky a je to ako z obchodu. A hlavne to mám urobené hneď, nečakám týždne alebo mesiace na batériu, ktorá ani nepríde.Behemot píše:gdo soudnej dělá takový kokotiny, dyž beterka s nabodovanejma kontaktama vod rejžáka stojí pár desetikaček?PotPalo píše: -vybitá CMOS, bola na kábliku s konektorom, takže naletovať inú![]()