iPhone 7: záchrana dat
Moderátor: Moderátoři
iPhone 7: záchrana dat
Po namočení putoval do rýže, já ho dostal do ruky3 dny poté. Telefon jsem otevřel, odpojil baterku, propláchnul isopropanolem a nechal ho 24h otevřený. Po složení ale pořád nestartuje - objeví se jablko a po nějaké chvíli se sám znovu restartuje.
Jde přepnout do modu DFU, Apple Devices detekuje problém se softwarem a úspěšně přehraje FW. Bohužel to nepomůže.
Existuje nějaká utilita, která by uměla stáhnout zálohu dat z telefonu, i když nedokáže korektně nabootovat? Například v DFU modu?
- jardafiala
Pokud je to po stisku tlačítka, tak zkus odpojit spodní flex z desky a pak to zkus zapnout, jestli se to chování nezmění.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Musíš odpojit ten flex, který vede od tohoto tlačítka (já dělal hodně Iphonů do generace 5, novější už moc neznám).
Nebo prostě odpoj všechno, co vede do spodní části telefonu, odpoj aku, hned jej zase připoj a zkus telefon nastartovat.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...