náhrada tiskárny Canon iP7250
Moderátor: Moderátoři
náhrada tiskárny Canon iP7250
vrátil jsem se z nemocnice a nic není jak bylo. Mobil cykluje, chci něco vytisknout a tiskárna hlásí B200
Tato tiskárna je už třetí končící na SD.
S tiskárnou jsem byl spokojen (proto třetí) ale už mám pochybnosti o Canonu.
Mají i jiné tiskárny nepopulární chybu B200 anebo je to pouze u Canonu?
Poraďte jakou jinou tiskárnu vhodnou pro tisk fotek alespoň průměrné kvality.
Díval jsem se na nabídky ale pro kvalitní tisk je v nabídkách právě canon, navíc se skenerem, což nechci, skener mám.
Má možnost skenování negativů, což multifunkce nenabízí.
Máte pro řešení mé situace radu ? Moc bych ji ocenil, děkuji
(p.s. Mobil už jsem vyřešil)
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=95930
Problém je že mám zásobu orig inkoustů (orig proto že nezasychaly) a nevím co s nimi. Zkusím je nabídnout po stovce na aukru.
Ale díky za odpovědi..
prohledal jsem net a náhradu na iP7250 jsem nenašel.
Nedalo mi to, našel jsem několik návodů jak opravit chybu B200, vyzkoušel jsem vše včetně vypni/zapni a najednou se tiskárna probudila. nevím ale který zásah byl ten pravý, vím pouze že chodí bez hlášení chyby B200 !!
Další problém je hlava. Netiskne azurová-vůbec. Tryska je průtočná, tak zbývá elektrika, ale kde: hlava anebo vozík. Kontakty jsou čisté. Sehnat schema hlavy je asi beznadějné.
Jestli je to hlava vyvstává otázka kde a jakou hlavu koupit. Zkušenost velí origo, ale ta cena !
Když ji koupím a nebude to ona tak je reklamace asi pasé... a mohu si ji dát za klobouk..
děkuji za rady.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Až ta současná doslouží, bude moje volba opět inkoustovka (opět 6-ti inkoustová) ale tanková a nejspíš na formát A3. Jenže u Canonu není v této kombinaci moc na výběr, tak asi zvolím některou Epsonku.
EDIT:
Tiskovou hlavu koupíš ZDE.
Také jsem jí tam v r. 2019 do MG 7150 kupoval, protože jsem skrblil a nechával drahé originální inkoustové zásobníky vyprskat dočista dočista, až se spálila některá topná tělíska a hlava začala vynechávat. Takže jsem musel zaplatit 1 837 Kč za novou, ale vzhledem k ceně originálních inkoustů mi cena za hlavu nepřipadá zas tak strašná. Nakonec jsem před cca třemi lety začal kupovat levné neoriginální inkousty a neměním je až když už nemá hlava čím tisknout. Ta je zatím v pohodě.