Díky za nabídku. Mám ale obavu, že ty tvý výkony v čelovce se nedají moc srovnávat s 30W toho mýho plochýho čipu s vyzařovací plochou 24 x 24 mm. I když třeba staženýho na 15W. Musím změřit na jakou teplotu se chladič rozšvicuje. Bude to dost, po 5 minutách na 30W na něm neudržíš prst ani sekundu ale na slinu ještě neprská. Odhadem tedy 80-90 ℃.
Takže mám trochu obavu, jestli plast paraboly vydrží a jestli když ji seříznu aby se dala nasadit na čip tak to teplotně přežije.
Ty Emosy s halogenkama znám, s LED ne. Pokud je v tom opravdu 10W čip, jak se to v celoplastovým futrálu uchladí?
Regulace svitu není problém, použitej Step-Up má kroutítko na napětí i proudový omezení, stačí vyměnit víceotáčkovej trimr za poťák směrem ven.
Už si ale nepamatuju, z čeho je u Emosu průzor. Vím ale, že 18W HID v potápěčským světle dokázala Macrolonovej průzor rozbublat a vyfouknout na něm bouli směrem ven pokud se nechala zapnutá na suchu.
Mám tady fazetovou parabolu, co kdysi Osram dodával s halogenkou jako Halospot. Dnes to dělají na 12W ledku. Má to plochý dno, cena víc než přijatelná. Halogenka měla plechovou parabolu, tohle asi bude plast. Asi
ji na zkoušku koupím.
edit: když dáváš odkazy, tak vše za otazníkem včetně můžeš odříznout a nebo napsat
Kód: Vybrat vše
[url=https://vi.aliexpress.com/item/1005002746979200.html] cokoliv pak modře vypsanýho s podtrhem [/url]