Hurá, déčka pojedou na mnoha megahertzích a velké spínané zdroje na stovkách kHz. Všechny trafa a zdroje se zmenší a budou vinutý Litzwirem.
Molekulární dvojelektronový tranzistor
Moderátor: Moderátoři
Molekulární dvojelektronový tranzistor
Hurá, déčka pojedou na mnoha megahertzích a velké spínané zdroje na stovkách kHz. Všechny trafa a zdroje se zmenší a budou vinutý Litzwirem.
Takhle to vypadá, žes přebral C₂H₆O, nebo C₂₁H₃₀O₂, případně jsi to přehnal s MHz bez hliníkové čepičky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
2020 se používá výkonový GaN
Září 2024 vynalezen Molecular two-electron transistor
Odkazy ještě nejsou, je to pár dní, vývoj a pokrok v elektronice nejde zastavit.
Všechno bude vinutý už jenom Litzwirem.
Možná jsem trochu divnej, ale tohle je fakt, vývoj elektroniky a nových součástek nejde zastavit.
Osobně z toho mám radost, protože Class D sampon 2200 jsem dělal s MOSFET první generace. Class D sampon 7700 je SiC třetí generace a je to velký skok dopředu a tohle bude znovu.
Pokud to beru rozumně, tak Class D sampon 2200 běží na 360kHz
7700 se nebrání 1000kHz, tohle bude odhadem taky třikrát tolik, ale možná se pletu a bude to o mnohem víc.
Nejsem molekulární chemik, ale praktické využití už pro ně mám.
Konečně to bude tikat na mnoha megahertzích a cívka dolní propusti bude malá a lehká, málo drátu. To samé spínaný zdroj ubyde na váze, protože 1kg dělají jenom ferity v trafu a to takhle už přece nemůže být, aby 8kW zesilovač vážil 8kg, to je plýtvání materiálem.
Vzpomeňte na pana Reutera jak zapojil telegraf, taky mu nevěřili.