Výpusť pračky, teče? (vyřešeno)
Moderátor: Moderátoři
Výpusť pračky, teče? (vyřešeno)
Je-li však hadice výpusti našroubovaná na sifon pod umyvadlem tj. v určité výšce, dosažená hladina vody v bubnu postačí k pokračování pracího programu.
Je volné odtékání hadicí výpusti běžná vlastnost praček? Nebo tam je nefunkční vypouštěcí solenoid?
.. pokiaľ ide výpustná hadica "pod úrovňou bubna" , alebo tesne pod úrovňou hladinového spínača - voda z nej bude cez čerpadlo volne vytekať,
Tam nie je nejaké špeciál čerpadlo... len vrtula v komôrke.. okolo nej voda ujde..a práčka bude napúšťať do nemoty, keď pôjde hadica po podlahe.....
- pocitujlasku
Ano, mohu potvrdit u běžných praček pro domácnost.dred píše:Práčka žiadny vypúšťací solenoid nemá...(...) ale všade u tých starších bola v návode podmienka, že výpustné hadica musela byť v nejakej minimálnej stanovenej výške (väčšinou ohyb na úrovni vrchnej časti bubna, aby ho to pidičerpadielko dokázalo pretlačiť a aby nedochádzalo k samovolnému úniku vody z bubna "výcucom"...Tak že je to vlastnosť a nie chyba..
U nějakých průmyslových praček může být kdovíco.
https://en.wikipedia.org/wiki/Washing_m ... i_1000.jpg
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Připadne mi, že v původní Whirpoll zůstávala jen trocha vody, kterou jsem chytil do běžné hadry na země.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Artaban001