Covid - tak je to tady zas
Moderátor: Moderátoři
Človek skrátka musí byť dostatočne zdravý, aby zvládol bojovať s liečbou.
Zase nepleť dvě věci dohromady. To, že seš naočkovaný až po druhé dávce (u tetanovky podané po dlouhé době až po třetí) neznamená, že když umřeš na komplikace po první dávce, že se to nedostane do statistiky. Ta je zvlášť. Není to úmrtí na nemoc, proti které se očkuješ, takže to, že jsi v kolonce neočkovaný, přece na věci nic nemění. Ta se týká jen toho samotného kovidu. Naopak pokud mezi první a druhou dávkou umřeš na kovid, tak jsi umřel neočkovaný, to je správně, očkování nebylo dokončeno.Cust píše:Jo, bohužel je jen nepřímá statistika. Mezi očkovaný jsi byl zařazen až po druhé dávce, takže ti co zemřeli mezi první a druhou dávkou zemřeli jako neočkovaní.
- tomasjedno
To je hodně blbý nápad, ptát se konverzační AI na to, jestli je něco tak nebo naopak, a mít to pak za bernou minci. Odpoví ti podle toho, co chceš slyšet.BOBOBO píše:https://cz24.news/google-ai-sokoval-vsechny-odpovedel-pravdu-na-otazku-jak-jsou-bezpecne-tzv-covid-vakciny/
Zkusil jsem se třeba ptát na aktivní hromosvody. Když jsem se zeptal, proč je to podvod, vysvětlilo mi to, proč je to podvod. Když jsem se zeptal, proč je to lepší než klasika, vysvětlilo mi to, proč je to lepší. A když jsem se zeptal, co je lepší, vysvětlilo mi to, že někdo říká tak a někdo onak, a že si mám hlavně pozvat odborníka.