Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
BOBOBO

#286 Příspěvek od BOBOBO »

Cust

#287 Příspěvek od Cust »

To tu někdo tak chlastá, nebo jsem chytnul covídka?
xsc

#288 Příspěvek od xsc »

a) je správně
Pikofarad

#289 Příspěvek od Pikofarad »

Bořek se vrátil z palírny U zeleného stromu :lol: ale je pravda,že rychlošmakulády neprospěly spoustě lidem
BOBOBO

#290 Příspěvek od BOBOBO »

Třeba to spálej naftou a plynem ... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... -vi-761714
Cust

#291 Příspěvek od Cust »

Pikofarad píše:ale je pravda,že rychlošmakulády neprospěly spoustě lidem
Jo, bohužel je jen nepřímá statistika. Mezi očkovaný jsi byl zařazen až po druhé dávce, takže ti co zemřeli mezi první a druhou dávkou zemřeli jako neočkovaní. :?
PotPalo

#292 Příspěvek od PotPalo »

Takže všetci ktorí zomreli po prvej dávke boli označený za neočkovaných. To sa to potom podvádza s číslami. Takže príčina smrti "očkovanie" bola falošne označená za "to samo, lebo neočkovaný". :(

Človek skrátka musí byť dostatočne zdravý, aby zvládol bojovať s liečbou.
Naposledy upravil(a) PotPalo dne 17 zář 2024, 22:33, celkem upraveno 1 x.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Cust

#293 Příspěvek od Cust »

Nevím jestli všichni - některé státy to mohli mít porůznu, ale předpokládám, že metodika byla všude stejná - doporučená WHO/Pfizerem. Navíc to mohlo být v úvodu očkování jinak - nějak jsem to nesledoval.

EDIT: "to samo" byly povětšinou zánětlivé kardiovaskulární onemocnění...
BOBOBO

#294 Příspěvek od BOBOBO »

Ne byly , dodnes jedou od 15ti let .
xsc

#295 Příspěvek od xsc »

Cust píše:Jo, bohužel je jen nepřímá statistika. Mezi očkovaný jsi byl zařazen až po druhé dávce, takže ti co zemřeli mezi první a druhou dávkou zemřeli jako neočkovaní. :?
Zase nepleť dvě věci dohromady. To, že seš naočkovaný až po druhé dávce (u tetanovky podané po dlouhé době až po třetí) neznamená, že když umřeš na komplikace po první dávce, že se to nedostane do statistiky. Ta je zvlášť. Není to úmrtí na nemoc, proti které se očkuješ, takže to, že jsi v kolonce neočkovaný, přece na věci nic nemění. Ta se týká jen toho samotného kovidu. Naopak pokud mezi první a druhou dávkou umřeš na kovid, tak jsi umřel neočkovaný, to je správně, očkování nebylo dokončeno.
PotPalo

#296 Příspěvek od PotPalo »

Takže keď umrieš na očkovanie tak si umrel na kovid. Čím smrteľnejšie vakcíny, tým smrteľnejší kovid. Celkom vychcane vymyslený kšeft.

Netreba zabúdať na testy ktoré vychádzali skôr náhodne ako skutočne.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
xsc

#297 Příspěvek od xsc »

Ty jsi dobrý manipulátor. Nic takového jsem nepsal. Naopak jsem psal, že je to uplně jiná kategorie. Jedno je komplikace při očkování, jiná je kovid. Tak proč to překrucuješ?
Když ti dají vakcínu proti tetanu a ty budeš mít na ní reakci, tak taky nebudeš ve statistice jako úmrtí na tetanus :-)
Cust

#298 Příspěvek od Cust »

@xsc, nikdo nic nepřekrucuje, to byla přece od začátku reakce na hlášku "ta šmakuláda (očkování) dost lidem neprospěla", takž PotPalo je celou dobu "in", ty jsi dal post, který řeší něco jiného
Naposledy upravil(a) Cust dne 17 zář 2024, 23:12, celkem upraveno 1 x.
tomasjedno

#299 Příspěvek od tomasjedno »

BOBOBO píše:https://cz24.news/google-ai-sokoval-vsechny-odpovedel-pravdu-na-otazku-jak-jsou-bezpecne-tzv-covid-vakciny/
To je hodně blbý nápad, ptát se konverzační AI na to, jestli je něco tak nebo naopak, a mít to pak za bernou minci. Odpoví ti podle toho, co chceš slyšet.
Zkusil jsem se třeba ptát na aktivní hromosvody. Když jsem se zeptal, proč je to podvod, vysvětlilo mi to, proč je to podvod. Když jsem se zeptal, proč je to lepší než klasika, vysvětlilo mi to, proč je to lepší. A když jsem se zeptal, co je lepší, vysvětlilo mi to, že někdo říká tak a někdo onak, a že si mám hlavně pozvat odborníka.
Cust

#300 Příspěvek od Cust »

Myslíš si, že to bude řešit?
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“