Denon AVR-700RD zajímavá závada
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
Denon AVR-700RD zajímavá závada
No - mlejnek po píchnutí do zásuvky skutečně netočil. Šroubovák, ohmmetr - šňůra OK, vypínač OK, vinutí motorku OK, po škrtnutí zkušebníma šňůrama o svorky přímo na motorku se normálně roztočil. Až podrobný postupný prověřování od kolíků síťový vidlice odhalilo, že mezi jedním "fousem" síťový šňůry a vypínačem není vodivý spojení a až podrobná prohlídka korpusu odhalila, že pod jednou gumovou nožičkou je schovanej šroubek , kterej drží dobře zamaskovanou krytku - a pod krytkou je v plechovejch mosaznejch držáčkách 2A trubičková pojistka - jenomže na kontaktní ploše totálně obrostlá měděnkou. Stačilo ji vyloupnout, pořádně opucovat včetně držáků - a mlejnek jel jak pila. Nechtěl jsem aby to vypadalo moc jednoduše, tak jsem na vinutí motorku napatlal červeně obarvenej lak a nechal to uschnout. Pak když jsem to o další gumákově službě odevzdával, navalil jsem mu, že jsme převinuli stator - a dostal jsem od něj za rychlou opravu dva kartóny tehdá nejoblíbenějšího kuřiva, Peter ...
A kutilmile - nelituju tě
Kdy a kde? Já popisuju stav na VS Západního vojenskýho okruhu v letech 1989-91 - posádka Žatec, útvar Větrušice. Velitelský sály byly dva - "modrej" leteckej a "zelenej" alias "PIS" = "Průzkumné a Informační Středisko" pozemních složek. Barvy jednoduše určovala převažující barva uniforem, nebylo to žádný ofiko "krycí" označení. Obrazovky i planšety ale byly duplicitně na obou.jasnap píše:Hezký Karle, jenom PVOS řídící přes ASSURK system rakety se označovali červení, zelení byli jen radiotechnický prapor=radary + logistika, jídlo a správa budov.
Tome, ten "laik" byl "inženýr", ve vojsku hlava pomazaná, hned po náčelníkovi velitelskýho stanoviště nejvyšší po Bohu. Vstoupil do armády dobrovolně, já ho k tomu nenutil ani jsem mu nevybíral odbornost. Je fakt, že tyhle "SODy" (Starší Operační Důstojník) nikdo rád neměl, protože to byli ty největší vepřový hlavy na útvaru. Já jsem plukovník, já jsem velitel, já mám pravdu. Basta.
- jardafiala
Ano, podved jsem kovanýho komunistu, celoživotního flákače v uniformě, kterej uměl akorát ostatní buzerovat, mozoly měl leda od židle na prdeli a přitom na něj zbytek národa dělal, aby si moh jít do důchodu v 55 letech. Taková já su sviňa ...ransom píše:Okecávej si to jak chceš. Toho člověka jsi podvedl.
- jardafiala