Stary Rusky TV Elektron - komplet schema
Moderátor: Moderátoři
Stary Rusky TV Elektron - komplet schema
Niejaky ten popis k jednotlivym modulom by sa tiez hodil. Moze byt kniha, obrazky, www, proste cokolvek. A keby to bolo v CZ,SK jazyku, ale nieje podmienka.
Dakujem.
Dávám to na upload.
Tady jsou odkazy:
sprTV3-4-5usct.part1.rar
sprTV3-4-5usct.part2.rar
sprTV3-4-5usct.part3.rar
Ještě poznámka - je to formát DJVU. Otevřeš ho např. v programu Irfanview.
http://leteckaposta.cz/548559132
Mal by som mat este nejaky dalsi "spravocnik",tan sa tykal tusim len "inostrannej bytovoj aparatury", to je brozuka, format medzi A4 a A5.
V Ziline, kde som chodil do skoly, bola v osemdesiatych rokoch predajna Ruskej Knihy,tak za tie penaze to bol hriech nekupit
Pozrel som strany, ktore Ti tu odporucili a podla osadenia IO napriklad v dekoderi SECAM/PAL sa zrejme jedna o nejaky novsi model (s DO??) , nez sa do CSSR/CSFR oficalne dovazali. Pokial si spominam, tak u nas to koncilo dekoderom s IO 3505/10/20/30, pripadne ich CCCP/DDR ekvivalentmi, s cim to podla str. 160-161 nesuhlasi. Len zo zvedavosti som to porovnal aj s IO TDA 4555,ale ani to nie je ono.
Mohol by som Ti pomoct asi iba tak, ze by som podla blokovej schemy zo str 149-150 pohladal v mojej knizke ci su tam nie nahodou niektore jednotlive moduly popisane,ak by si mal zaujem (mozno CMPK=submodul radiokanala, alebo CKM/CKД selektor kanalov metrovych/selektor kanalov decimetrovych).
Bolo by v kazdom pripade dobre vediet, ci sa ten popis na stranach 146-184 zhoduje s tym, co hladas.
- sasaopravar
Jelikož to byl takový hybrid poskládaný částečně z modulů novějších a častečně staršich tak se to blbě dohledává.
Pokud peto007 ještě neztratil zajem tak ty module jsou tady-
A2-st.160
A3-st.87
A4-st.84
A7-st.75
A8-st.28
Čist se to da.