Náhled fotek v Průzkumníku W7
Moderátor: Moderátoři
Náhled fotek v Průzkumníku W7
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Další příčinou bývá uváděno zaplnění cache náhledů, takže se nemusí tvořit náhledy nové a zůstávají ty staré, což by spíš "pasovalo" na tvoje symptomy.
K vyčištění cache náhledů jsem ti postnul jeden "baťák"(zkoušel jsem), který si někam rozbal a spusť ho jako správce. Nakonec restartuj OS.
Jinak bych vyzkoušel čistou instalaci W7 na jiný oddíl disku pro porovnání, který pak můžeš s klidem smazat.
- Přílohy
-
Clear_Reset_Cache.zip- Rozbalit, pustit jako správce a restartovat OS.
- (380 bajtů) Staženo 70 x
How Install Group policy Editor Windows 7 Home
Kód: Vybrat vše
FOR %F IN ("%SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientTools-Package~*.mum") DO ( DISM /Online /NoRestart /Add-Package:"%F" )
FOR %F IN ("%SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~*.mum") DO ( DISM /Online /NoRestart /Add-Package:"%F" )Kód: Vybrat vše
FOR %F IN ("%SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientTools-Package~*.mum") DO ( DISM /Online /NoRestart /Add-Package:"%F" )Valdano, podle toho návodu na YT mi to hlásí že systém nenašel uvedenou cestu. Vypadá to, že ty příkazy jsou pro anglickou verzi 64 bitů.
Kód: Vybrat vše
dism /online /norestart /add-package:C:\Windows\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~31bf3856ad364e35~amd64~en-US~6.1.7601.17514.mumKód: Vybrat vše
dism /online /norestart /add-package:C:\Windows\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~31bf3856ad364e35~x86~cs-CZ~6.1.7601.17514.mum Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Obávám se, že ne. Pro x86 tam bude zřejmě v tom názvu jiná část než to "31bf3856ad364e35", ale nevím co tam patří pro x86. Jak rozchodit gpedit na kombinaci Win7 HOME CZ 32-bit to opravdu nevím. Existuje sice neoficiální instalátor třetí strany s popisem jak dostat gpedit.msc do Win7 Home včetně 32-bitové verze, ale je to dost nejistá cesta a nevím jestli Vám to bude fungovat.Celeron píše:Já tam mám soubor pro 32 bitů a češtinu:A podobně to je v dalších. Myslíš, že když to všecko v BAT zedituju, tak to bude chodit? Abych se s tím nematlal, je to strašná pakárna a čert ví, jestli to bude mít kýžený efekt.Kód: Vybrat vše
dism /online /norestart /add-package:C:\Windows\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~31bf3856ad364e35~x86~cs-CZ~6.1.7601.17514.mum
To je těžký. HOME edice jsou dost ořezané. Já nikdy nepoužil žádnou HOME edici ani na domácím ani na pracovním počítači a vždy jsem měl a mám jen PRO edice a poslední 32-bitovou verzi jsem měl XP a následující 7 a 11 už pouze 64-bit. Kvůli nejrůznějším problémům se prostě dle mého názoru nikdy nevyplatilo šetřit a používat HOME edice.
Pokud máte ve Win7 HOME aspoň regedit pro editaci registru tak zkuste úpravu jedné níže uvedené položky v registru, ale jestli to pomůže to nezaručuji.
Klíč:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced
Položka: IconsOnly
zkusit změny hodnoty 0/1
0 = zobrazovat náhledy
1 = nezobrazovat náhledy
Po změně doporučuji restart Windows.
Při úpravách v registru hodně opatrně. Při nevhodném zásahu, se dají Windows i "skolit". Ono také není vyloučeno, že už nyní máte v systému částečně "narušený" registr, a to se pak Windows mohou chovat v různých ohledech nevyzpytatelně. Existují různé utility na opravy registru, ale 100% úspěch není nikdy zaručen. Někdy pomůže až nová čistá instalace.
Někdy se stane, že při kopírování/vkládání příkazu do příkazového řádku se zkopíruje nežádoucí znak (objekt), což jsem si také ověřil a pak to píše podobnou hlášku. Po zkopírování příkazu zkontroluj, že v něm nic "nepřebývá".Celeron píše:Masare, tenmi píše "příkaz nebyl nyní očekáván"....Kód: Vybrat vše
FOR %F IN ("%SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientTools-Package~*.mum") DO ( DISM /Online /NoRestart /Add-Package:"%F" )
Tyto příkazy jsem převzal z tohoto odkazu, kde najdeš i jiná řešení problému.