Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5
Moderátor: Moderátoři
Pokud je talíř rovný tak ostatní věci jsou prkotiny. Až pojedeš na Moravu, tak ho vem, já ti ho vytuním. Přední zkosený hranolek bych slepil z pertinaxu, až se stříkne stříbřenkou, bude rovnocenný originálu, a elektricky poté bude na daleko vyšší úrovni než originálně nový.judeware píše:Ve spolupráci s někým "od dřeva" bych ho rád rozchodil.![]()
Luboš
Letos už to na návštěvu okr. NJ zřejmě nevypadá, na hroby pojede klan beze mne (Protivanov, okr. PV).
Máš na müsli to dobržďování pár mm, aby hrot nedosedal těsně za okrajem desky?lubos1961 píše:...a elektricky poté bude na daleko vyšší úrovni než originálně nový.
Talíř vypadá rovně a neviděl jsem ani žádné zadrhávání, šmajdání apod. Ale vzhledem k tomu, že si často nakládám nerealistické porce kutění, na stole přistane až v době vánoční dovolené (Bytefest má přednost).
[Motorola]
MC14499P (řadič LED)
LSC84368P (Mask ROM µC MC6805)
NE592N ("obraz")
[Rohm]
BA4422AN ("zvuk")
[National Semi]
NMC93C56N (Microwire EEPROM)
CD4066BCN
LM340T5 (7805 P+) => takto "originálně" označovali stabilizátory jen v NSC
LM317T P+ => viz výše
[Telefunken]
U2829B (v přijímači Huth/Morgan bývá přebroušený)
[Sanyo (bez loga)]
LM7001 (viz výše)
[Matsushita]
AN7812R (4 vývody)
AN7824
tuner Mitsumi TSU2-E51P
Přijde mi to, jako u dnešních boxů DVB-T2 -> z fabriky leze univerzální polotovar, který se prodává pod různými značkami, lišící se jen předním plastem.
Na výběr je vícero možností.judeware píše:Máš na müsli to dobržďování pár mm, aby hrot nedosedal těsně za okrajem desky?
- Přílohy
-
uprava MC600Q verze 12.1.zip- (10.24 KiB) Staženo 113 x
-
Zámek ramínka.zip- (293.33 KiB) Staženo 114 x
Ale jo, vždyť jsem psal, že to ostatní jsou jen prkotiny. Ten poškozený plast je skoro u každého druhého kusu. Dá se vyrobit na na 3D tiskárně, já to raději řeším pevnějším drátovým napojením a hlavně je to už nafurt.judeware píše:v mém kusu je poškozený ten pohyblivý plast.
Však když se pozorně podíváš na foto, původně tam byl také pouze pahýlek.