LG 47LE5400 nejde podsvit

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jardafiala

LG 47LE5400 nejde podsvit

#1 Příspěvek od jardafiala »

Tady je použit brouk AS3693B možná jako 12-ti kanálový driver. "Možná" píšu proto, že nevím přesný typ TV, štítek chybí. Na výstupním konektoru jsem naměřil napětí na přiloženém obrázku (je třeba si hi zvětšit). Je jasné, že jsou vadné LED pásky, (soudím že to jsou ty kde naměřím 20V?), měnit je nehodlám, dotaz jen ze zvědavosti. Je nějaký způsob jak rozsvítit ty co ještě fungují? Podle toho co jsem našel v datashitu by to snad mohlo jít, spíš se ptám, jestli se někdo v něčem s tímhle broukem nešťoural? U driverů které poháněly trafíčka pro CCFL trubky to šlo, tady je to nejspíš trochu problém.
Přílohy
2.jpg
2.jpg
1.jpg
1.jpg
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Na 47LE5400 sa vsade predavaju 4 LED pasy.
jardafiala

#3 Příspěvek od jardafiala »

No to je možné, taky jsem to tak našel. Jen typem TV si nejsem jistý neb chybí štítek, odhadl jsem to podle fotek. Pokud tam jsou 4 pásy k čemu potřebujou 4 (!) vodiče každý? LG mají ve zvyku neuvádět zapojení PSU 8O . Nemáte někdo vadný abyste mi poslali detailní fotku?
KUBO

#4 Příspěvek od KUBO »

A štítok s označením panela nieje?
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Ivan_01

#5 Příspěvek od Ivan_01 »

EDGE LED podsvit, 4 pásy po 3 sekcie, microdimming, panel model LC470EUH(SC)(A1)
Přílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“