WD BLUE SATA SSD 500GB
Moderátor: Moderátoři
Koupil jsem si krabičku na disk v ČR, aby mi pak zatracený algoritmus ukázal, za kolik jsou od Číňanů. Ale chybovost velká a často místo Al těla plast.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Ve správci disků se již tento disk zobrazil, viz přílohy, předtím jsem jej tam neviděl. Disk vypadá být zformátovaný jenom nyní se chystám zrušit jednotlivé oddíly neboť ten Windows 11 se mi po připojení disku nezobrazí, zobrazí se pouze ten Bez názvu (E). Tak snad nic nepokazím, nemám s tím žádné zkušenosti. Ondra mi v soukromé zprávě vysvětlil postup tak to vyzkouším. Člověk se učí celý život tak jsem rád že se mohu naučit něčemu pro mě nového.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Způsobu jaký uvedl matahari se bojím což jsem se i dočetl na internetu že to je způsob pro znalé a já jsem v podstatě v tomto laik.
Když jsem ve Správci disků smazal oddíly Windows 11 a Bez názvu (E) tak jsem spustil program AOMEI Partition Assistant a podle pokynů jsem začal s mazáním zbývajících oddílů. Jenomže ony se stále zobrazovaly tak jsem skusil program přeinstalovat na Demo verzi. V ní už se daly použít všechny funkce ale i tak asi dělám někde chybu, neboť ty oddíly se stále zobrazují když spustím program AOMEI Partition Assistant ač jsem ve Správci disků vytvořil dva oddíly (nějak nevím jak to sloučit dohromady).
V tom programu jsem dal i vymazat všechny oddíly a ony se znovu objevily.
Pokiaľ sa v správe diskov zobrazuje neaktuálny stav, stačí v ňom kliknúť Akcia -> Obnoviť, a ono to znova načíta aktuálny stav z disku.
Novšie Windowsy (10) si dokonca vedia pamätať stav disku aj počas vypnutia. Takže keď som z vypnutého PC vybral disk a v inom počítači zmazal oddiely, následne vrátil naspäť do PC a zapol, Windows ukazoval oddiely ako že sú stále tam. Má to nejakú cache kde si to ukladá alebo čo. Po možnosti Obnoviť (alebo Aktualizovať) sa už načítal správny stav, teda prázdny disk.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Takže i Demo verze mi je v tomto případě naprd.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec dojde na radu od matahari.