led diody na baterii nesvítí na trafu ano
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Já zase, protože nechápu, co je na autu potřeba na TK připravovat (auto má být trvale ve schopném stavu), tak si na STK se soukromým autem jezdím odjakživa sám a z voleje. Jen jednou se mi stalo, že neprošlo - zarezlé prasátko u zadního kola půl roku v Anglii zaparkované Felicie.Yarda1 píše:Snad jsem to už někdy psal, když se mi blíží termín TK, dám auto do servisu aby mi ho na TK připravili a pak skrz STK protáhli. Předpokládám, že tam vědí co je důležité a že na STK je nebudou zbytečně buzerovat míčovinami. Pravda, stojí mě to asi víc než kdybych se s tím mordoval sám, ale za ty peníze mi to stojí.
Dělat nějakou kontrolu před kontrolou mi přijde na palici. Ale možná že s přibližovadly na pomezí vraku a popelnice je to jinak.
rnbw: to je někde na Moravě? U nás byla jedna jediná STK, kde byl tento druh problémů. Na ostatních se chovají dlouhodobě maximálně korektně, takže postupně přetahali většinu zákazníků. Na té jedné pak už majitel dostal taky rozum, ale lidi už se mu nevrátí
Já pořád čekám na odkazy na profíky a fotky profi homologované úpravy co mi někteří uživatelé slíbili. Až ztvrdne lepidlo tak budu zase tam kde jsem byl a řešit problém kam to zapojit a to mi někdo kdo dělá veterány nevyřeší
Já chci mít jistotu, že auto je v pořádku, olej a mazadla jsou tam kde mají být, brzdy brzdí, světla svítí a co je auto samá elektronika tak není od věci tam píchnout diagnostiku.tomasjedno píše:...Já zase, protože nechápu, co je na autu potřeba na TK připravovat (auto má být trvale ve schopném stavu),...
A od té doby co v návodech na auto jsou podrobné popisy kde a jaké jsou přihrádky, ale když dojde na něco technického, je tam doporučení "Navštivte autorizovaný servis" to snad doma ani nejde dělat. Tak jsem si zvyknul každý rok auto strčit do servisu aby mi ho proklepli a co tam najdou opravili. A pokud potřebuji navštívit STK tak to spojím i s tím.
Samozřejmě pokud si myslím, že se tam něco porouchalo, tak s tím jedu hned.
Tak pro smích jsi už teď, protože ono to jde. Za ty 3a½ roku (od tvé registrace) bys už mohl vědět, jak to tady chodíxaler píše:Chtěl jsem vám to poslat SZ ale nejde to a nechci být všem pro smích.
Pokud to vidíš stále v neodeslaných, tak věz, že je to správně. V doručených se to totiž objeví až poté, co si to dotyčný přečte
On chtěl poslat obrázek nebo jinej soubor jako přílohu k SZ - A TO TADY V TÝHLE VERZI FÓRA OPRAVDU NEJDE. Po updatu na připravenou novou verzi to posílat půjde, to už je ověřeno, otázkou zůstává KDY TO SOUD DOVOLÍ.kokun píše:Tak pro smích jsi už teď, protože ono to jde. Za ty 3a½ roku (od tvé registrace) bys už mohl vědět, jak to tady chodíxaler píše:Chtěl jsem vám to poslat SZ ale nejde to a nechci být všem pro smích.![]()
![]()
Pokud to vidíš stále v neodeslaných, tak věz, že je to správně. V doručených se to totiž objeví až poté, co si to dotyčný přečte![]()
A kutilmile - nelituju tě