. . . zavolá si asistenci.dj_Paul píše:a jak se do něj dostaneš, když ti klekne baterka v autě?
Pro mě nový poznatek.
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
P.S. Autu je 17, já s ním jezdím 6,5 roku, baterka se kterou jsem ho koupil má aktuálně 75% kapacity, takže starost, co budu dělat, když… nechávám koňovi, ten má větší hlavu.
A kutilmile - nelituju tě
Nevím jestli už to někdo nepsal... U nových aut už není možnost zamknutí/odemknutí klíčkem... Mám Rapida 2017 a Fábiu 2020. Rapid má ještě v klice možnost zamykání/ odemykání klíčkem, fábia už ne... A tak to má většina nových aut... Takže bohužel...Hill píše:Když to nejde zamknout dálkáčem, tak proč nezamkneš normálně mechanicky klíčkem? U obchoďáků (zvlášť v předvánočním šílenství) je lepší zamknout mechanicky a dálkové ovládání vůbec nepoužít. Není co rušit, ani co odposlechnout.
Stejně tak je tam popsán postup jak auto zamknout, pokud by z nějakýho důvodu přestal fungovat centrál.
Odkaz skryt.
- serviceman
Teď jsem měl rozebraný jeden bezpečnostní token, co se dává na flašky s alkoholem, a je tam cívka (snad na feritu), tak asi s deseti závity na průměru 5mm a kondík jako prd. Odhaduji tak o řád vyšší kmitočet.Sandal píše:Branky v obchodech pracujou někde na 58kHz.
Mimochodem, pronesl jsem ho nevědomky bránou, která zjevně nefungovala.
Mně se to taky jednou v Kauflandu stalo. Šel jsem samoobslužnou pokladnou, zaplatil, vložil do vozíku a když už jsem byl venku, zjistil jsem, že na flašce je ten bazmek. Tak jsem vrátil ke kase, aby mi ho sundali. Ale chtěli na mně účtenku, na štěstí jsem ji měl. Pokud by se mi to stalo znovu a zase bych tím neplašil sekuriťáky, asi si to vezmu domů a rozeberu to abych viděl co je uvnitř.serviceman píše:Sandal píše:...Mimochodem, pronesl jsem ho nevědomky bránou, která zjevně nefungovala.