Kaufland.cz

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
romi

#31 Příspěvek od romi »

P32 - dobře si přečti co píšu a nemel hlouposti zminuji ALEGRO!!!!!
ransom

#32 Příspěvek od ransom »

romi píše:Toto je hlavní rozdíl mezi KAUFLAND.CZ a jinými eobchody - péče o zákazníka.
Jenomže ani Kaufland ani Allegro nejsou e-obchody. Oboje jsou webová tržiště, která dávají prostor různým obchodníkům. Takže jsi to trošku zamotal sám. Opatrně tedy s těmi útoky.
Tvou zkušenost, že Allegro funguje líp, to samozřejmě nezpochybňuju!
Naposledy upravil(a) ransom dne 30 lis 2024, 21:08, celkem upraveno 1 x.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
p32

#33 Příspěvek od p32 »

romi píše:P32 - dobře si přečti co píšu a nemel hlouposti zminuji ALEGRO!!!!!
Píšeš samé kokotiny. Hlouposti meleš o tom sám a pleteš si i pojmy, takže si zopakuj základku. :lol:
Valdano

#34 Příspěvek od Valdano »

romi píše:Proto,že jsem "nepoučitelný" objednal jsem stejné zboží na ALEGRU.....Dnes mi přišel mail: Vážený zákazníku:
V první řadě se vám upřímně omlouváme.
Právě jsme zkontrolovali a zjistili, že je problém s kvalitou produktu. Jsme výrobce, který přísně kontroluje kvalitu výrobků...
Uvědomte si, že tohle Vám nepíše provozovatel tržiště Allegro, ale pouze ten konkrétní prodejce na tom tržisti, od kterého jste si to objednal. Tohle nijak nesouvisí s tržištěm Allegro jako takovým, ale s tím, že ten prodejce na tržišti Allegro prostě reagoval v předstihu aniž by vám poslal nekvalitní kus. Zatímco ten prodejce na tržišti Kaufland vůbec nereagoval i když mu zásilku dopravce, jak jste již dříve zmínil, posílá zpět aniž by vám ji doručil. Prodejce na tržišti Kaufland Vás mohl také oslovit zprávou s nabídkou vrácení peněz, a to že to dosud neudělal nijak nesouvisí s tržištěm Kaufland jako takovým.
romi píše:Toto je hlavní rozdíl mezi KAUFLAND.CZ a jinými eobchody - péče o zákazníka.
Evidentně jste vůbec nepochopil fakt, že Allegro ani Kaufland.cz nejsou žádné eobchody, ale jen tržiště a ta vámi zmiňovaná péče o zákazníka se v tomto případě vůbec netýká tržiště, ale chování konkrétního prodejce. Každý prodejce na tržišti je v podstatě samostatným eochodem. Stručně řešeno je pravděpodobné, že ten prodejce z tržiště Kaufland.cz pokud by prodával na Allegru by se tam choval stejně apaticky a naopak ten prodejce z Allegra pokud by prodával na Kaufland.cz tak by se choval vstřícně jako se chová na Allegru. Není to tedy tržištěm, ale prodejcem. :wink:
romi

#35 Příspěvek od romi »

Omlouvám se všem, že jsem je varoval před KAUFLAD.cz. Slibuji, že už nic podobného tady neudělám. Všem chytrolínům pěkné svátky a hodně podobných "prodejců" , vlastně tržišt jaké jsem já potkal. Myslel jsem, že je výsada fb - ramenatí členové, ale jsou všude i na profesních forech. Hold psychopati jsou všude. Tímto považuji věc za uzavřenou....
Valdano

#36 Příspěvek od Valdano »

Pokud vám ten konkrétní prodejce ASONE na Kaufland.cz nevyhoví ohledně vrácení peněz a platbu jste prováděl kartou tak se obraťte na svoji banku a požádejte ji o tzv. chargeback z důvodu nedoručení zboží jak už jsem zmínil. K žádosti doporučuji doložit doklady k nákupu a výpisy komunikace s prodejcem a případně i s podporou Kaufland marketplace a také výpis trasování z něhož je zřejmé, že Vám zásilku dopravce nedoručil a namísto toho ji vrátil zpět odesílateli. Pokud bude banka ochotná udělat to tak máte vyřešeno a nemusíte se o nic dál starat.
pocitujlasku

#37 Příspěvek od pocitujlasku »

romi: ja mam niekolko objednavok cez kaufland.sk a bez problemov. Tovar prisiel do tyzdna (z polska), prislo presne to, co som objednal.
Rovnako aj cez allegro objednanych par veci a niekolko stovak cez ali :)
Problem je, ze na neseriozneho predajcu mozes narazit na ktoromkolvek trhovisku, rovnako aj kurier moze byt vselijaky a tovar spat ti moze poslat aj ked objednas z ceskeho eshopu.
No vidis, a tak si sa bal
martinkopp

#38 Příspěvek od martinkopp »

romi píše:Omlouvám se všem, že jsem je varoval před KAUFLAD.cz..
V prvé řadě jsi měl varovat před konkrétním prodejcem, ne před tržištěm kaufland a hodit sem link na daného prodejce. Jinak je to obdobné jako bys varoval před nákupy "prostřednictvím internetu".
kejki

#39 Příspěvek od kejki »

Zrovna jsem dneska něco hledal na allegru a je tam chráníme vás zdarma dva roky. Takže asi nějaké rozdíly v tržištích jsou a kaufland je horší.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Hubert_79 »

martinkopp píše:
romi píše:Omlouvám se všem, že jsem je varoval před KAUFLAD.cz..
V prvé řadě jsi měl varovat před konkrétním prodejcem
V prvé řadě si měl přečíst obchodní podmínky, se kterými samozřejmě souhlasil.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
p32

#41 Příspěvek od p32 »

Tak základku vyšel asi desátým příspěvkem, tj, asi tak desetiletka. :lol:
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“