Kaufland.cz
Moderátor: Moderátoři
Jenomže ani Kaufland ani Allegro nejsou e-obchody. Oboje jsou webová tržiště, která dávají prostor různým obchodníkům. Takže jsi to trošku zamotal sám. Opatrně tedy s těmi útoky.romi píše:Toto je hlavní rozdíl mezi KAUFLAND.CZ a jinými eobchody - péče o zákazníka.
Tvou zkušenost, že Allegro funguje líp, to samozřejmě nezpochybňuju!
Uvědomte si, že tohle Vám nepíše provozovatel tržiště Allegro, ale pouze ten konkrétní prodejce na tom tržisti, od kterého jste si to objednal. Tohle nijak nesouvisí s tržištěm Allegro jako takovým, ale s tím, že ten prodejce na tržišti Allegro prostě reagoval v předstihu aniž by vám poslal nekvalitní kus. Zatímco ten prodejce na tržišti Kaufland vůbec nereagoval i když mu zásilku dopravce, jak jste již dříve zmínil, posílá zpět aniž by vám ji doručil. Prodejce na tržišti Kaufland Vás mohl také oslovit zprávou s nabídkou vrácení peněz, a to že to dosud neudělal nijak nesouvisí s tržištěm Kaufland jako takovým.romi píše:Proto,že jsem "nepoučitelný" objednal jsem stejné zboží na ALEGRU.....Dnes mi přišel mail: Vážený zákazníku:
V první řadě se vám upřímně omlouváme.
Právě jsme zkontrolovali a zjistili, že je problém s kvalitou produktu. Jsme výrobce, který přísně kontroluje kvalitu výrobků...
Evidentně jste vůbec nepochopil fakt, že Allegro ani Kaufland.cz nejsou žádné eobchody, ale jen tržiště a ta vámi zmiňovaná péče o zákazníka se v tomto případě vůbec netýká tržiště, ale chování konkrétního prodejce. Každý prodejce na tržišti je v podstatě samostatným eochodem. Stručně řešeno je pravděpodobné, že ten prodejce z tržiště Kaufland.cz pokud by prodával na Allegru by se tam choval stejně apaticky a naopak ten prodejce z Allegra pokud by prodával na Kaufland.cz tak by se choval vstřícně jako se chová na Allegru. Není to tedy tržištěm, ale prodejcem.romi píše:Toto je hlavní rozdíl mezi KAUFLAND.CZ a jinými eobchody - péče o zákazníka.
- pocitujlasku
Rovnako aj cez allegro objednanych par veci a niekolko stovak cez ali
Problem je, ze na neseriozneho predajcu mozes narazit na ktoromkolvek trhovisku, rovnako aj kurier moze byt vselijaky a tovar spat ti moze poslat aj ked objednas z ceskeho eshopu.
- martinkopp