Vtipy, vtipné články a odkazy XIII

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Cust

#91 Příspěvek od Cust »

tvl 8O
Hill
Administrátor

#92 Příspěvek od Hill »

Přesně řečeno, Pavle.

Otřesná ukázka českého kutilského harakiri, když se do elektroinstalace pustí někdo, kdo vůbec netuší, co a proč vlastně dělá, podle hesla "když to umí Kuba Dařbuján, já to trefím taky".
A ještě se s tou ignorancí chlubí.
Jsme sice ve vtipech, ale nějak mi z úsměvu zbyl křečovitý škleb.
bu2520

#93 Příspěvek od bu2520 »

Pamatuji doby kdy jsem po plyši nastoupil do firmy montující telekomunikace jedinný ze zaměstnanců neměl ani šajna jak se to má dělat v lepším případě to byli vyučení silnoproudaři v horším absolventi průmyslovek kde elektro byl takový apendyx. Ti chlapi neměli ani potuchy o úplných základech. , ale majitel s dlouhými prsty dostával jednu zakázku za druhou. Běžné přeslechy na linkách a rozvaděče stylu vrabčí hnízdo. O dodržení barevného schematu ani nemluvě. Pak jsem byl na stáži v UK a pochopil jsem nebylo to tam o nic lepší ještě horší. Od té doby už jsem téměř neviděl řemeslo jen prasárnu. A dnes zkuste se podívat do nějaké běžné serverovny.
Cust

#94 Příspěvek od Cust »

Jardo, a to jsi si nepustil, jak pan Drátěnka brousí nože. Já bych ho raději nechal u té elektriky. :lol:
EKKAR

#95 Příspěvek od EKKAR »

Hill píše:Přesně řečeno, Pavle.

Otřesná ukázka českého kutilského harakiri, když se do elektroinstalace pustí někdo, kdo vůbec netuší, co a proč vlastně dělá, podle hesla "když to umí Kuba Dařbuján, já to trefím taky".
A ještě se s tou ignorancí chlubí.
Jsme sice ve vtipech, ale nějak mi z úsměvu zbyl křečovitý škleb.
A úplně nejhorší je, když takovej někdo má ještě ke všemu absolventskej papír z elektrooboru.
To pak Hillova poučka o volovi absolvujícím kurz plemeníka nabyde vpravdě hrozivý obrysy...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
HF_Tech

#96 Příspěvek od HF_Tech »

Po ránu pobavilo :) Alespoň Putinovi nebude v bunkru smutno samotnému.
Přílohy
asad.jpeg
asad.jpeg
bastliar

#97 Příspěvek od bastliar »

kevin_mitnick

#98 Příspěvek od kevin_mitnick »

bu2520 píše: Pak jsem byl na stáži v UK a pochopil jsem nebylo to tam o nic lepší ještě horší. Od té doby už jsem téměř neviděl řemeslo jen prasárnu.
Jo, stejne zazitky. Polovina elektrickych rozvodu v Britanii pamatuje jeste Churchilla a zbytek Thatcherovou na Downing street. V podstate vse je ve stavu jak kdyz se to postavilo, slovo modernizace asi neslyseli.

A zbytek Evropy? Nekdy mam pocit, ze jsme tady mermomoci papezstejsi jak papez. Rozvadec na rodinny dum vyjde podle norem jak pro fabriku, 120 modulu jen rozvody, automatizace v dalsi skrini. Pak prijdu nekam do Alp a v novopostavenem penzionu pro cely barak jeden 24 modulovy pro pokoje a jeden 36 pro kuchyn a kotelnu, chranic hledate marne...
kejki

#99 Příspěvek od kejki »

Jak vyrobit 20 litrů černého moku ze 3 tun deštného pralesa, 16 kW hodin elektřiny a 100 metrických tun CO2. 😂
Naše vláda zakázala plastové brčka na pití. 😂
bastliar

#100 Příspěvek od bastliar »

bastliar

#101 Příspěvek od bastliar »

ransom

#102 Příspěvek od ransom »

Mary Poppins!
Teď budou lesy plné amatérských survivalistů s paraplatama, co to budou honem zkoušet. Možná šance trhnout pěknej noktovizor na stativu - majitel někde daleko pod deštníkem...
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
tomasjedno

#103 Příspěvek od tomasjedno »

kejki píše:
Jak vyrobit 20 litrů černého moku ze 3 tun deštného pralesa, 16 kW hodin elektřiny a 100 metrických tun CO2.
To kdyby někdo dokázal, tak ho Nobelova cena nemine :D
bastliar

#104 Příspěvek od bastliar »

ransom píše:Mary Poppins!
Teď budou lesy plné amatérských survivalistů s paraplatama, co to budou honem zkoušet. Možná šance trhnout pěknej noktovizor na stativu - majitel někde daleko pod deštníkem...
Kebyže si tam dajú stôl z bufetu s tým veľkým slnečníkom tak sú Safe a môžu mastiť karty a popíjať kávu.
foxrider

#105 Příspěvek od foxrider »

Takže až dojde ropa, víme co dělat. :lol: Pneumatik je po škarpách dost...
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“