Vtipy, vtipné články a odkazy XIII
Moderátor: Moderátoři
Otřesná ukázka českého kutilského harakiri, když se do elektroinstalace pustí někdo, kdo vůbec netuší, co a proč vlastně dělá, podle hesla "když to umí Kuba Dařbuján, já to trefím taky".
A ještě se s tou ignorancí chlubí.
Jsme sice ve vtipech, ale nějak mi z úsměvu zbyl křečovitý škleb.
A úplně nejhorší je, když takovej někdo má ještě ke všemu absolventskej papír z elektrooboru.Hill píše:Přesně řečeno, Pavle.
Otřesná ukázka českého kutilského harakiri, když se do elektroinstalace pustí někdo, kdo vůbec netuší, co a proč vlastně dělá, podle hesla "když to umí Kuba Dařbuján, já to trefím taky".
A ještě se s tou ignorancí chlubí.
Jsme sice ve vtipech, ale nějak mi z úsměvu zbyl křečovitý škleb.
To pak Hillova poučka o volovi absolvujícím kurz plemeníka nabyde vpravdě hrozivý obrysy...
A kutilmile - nelituju tě
https://youtu.be/kDPr-StV30o?si=tocooimyxQ7IJK5B
- kevin_mitnick
Jo, stejne zazitky. Polovina elektrickych rozvodu v Britanii pamatuje jeste Churchilla a zbytek Thatcherovou na Downing street. V podstate vse je ve stavu jak kdyz se to postavilo, slovo modernizace asi neslyseli.bu2520 píše: Pak jsem byl na stáži v UK a pochopil jsem nebylo to tam o nic lepší ještě horší. Od té doby už jsem téměř neviděl řemeslo jen prasárnu.
A zbytek Evropy? Nekdy mam pocit, ze jsme tady mermomoci papezstejsi jak papez. Rozvadec na rodinny dum vyjde podle norem jak pro fabriku, 120 modulu jen rozvody, automatizace v dalsi skrini. Pak prijdu nekam do Alp a v novopostavenem penzionu pro cely barak jeden 24 modulovy pro pokoje a jeden 36 pro kuchyn a kotelnu, chranic hledate marne...
- tomasjedno
Kebyže si tam dajú stôl z bufetu s tým veľkým slnečníkom tak sú Safe a môžu mastiť karty a popíjať kávu.ransom píše:Mary Poppins!
Teď budou lesy plné amatérských survivalistů s paraplatama, co to budou honem zkoušet. Možná šance trhnout pěknej noktovizor na stativu - majitel někde daleko pod deštníkem...