EZK končí, výprodej

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

EZK končí, výprodej

#1 Příspěvek od forbidden »

Po čase jsem kouknul na EZK a zjistil, že končí. Výprodej jen na prodejně, takže možná někdo z okolí ocení.
Škoda, ale fungoval dlouho a asi už ho to nebaví.
Mimochodem, kdo si vybaví třeba AGB, nebo jak se to jmenovalo, někdy po revoluci v Amáru. :D
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Skončili už v době, kdy tady zrušili prodejnu, kde měli velký odběr a navíc i z elektroprůmky vedle. A jako zásilkově se to už kvůli kvalitě dopravy Českou poštou taky nerentuje.
taz

#3 Příspěvek od taz »

Výprodej začal skoro před rokem, už tam v podstatě nic není, i regály už jsou pryč.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Tak to koukám, že jsem ale pořádně zaspal. :lol:
starecd

#5 Příspěvek od starecd »

V AGB jsem brával první.
Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

Těch prodejců bývalo hlavně na Moravě víc, třeba Atoll, AGB, EZK, Reton, Svoboda, už si ani nepamatuji, jak se jmenovala prodejna v Olmiku, kde jsem kdysi koupil tři přenosky JVC Z-4S po 390 Kč kus (schválně, kolik za ni chtějí kdekoli dnes?). Nejblíže jsem měl jen do Hradce, kde toho bylo víc, a pak do Ecomu v Českém Meziříčí nebo Enco Přepychy. Jo, a Denkla.
Je to proces celkem logický. Stárneme všichni, mladých moc nepřibývá, prodeje klesají. Zrovna Enco se drželo dlouho anténní technikou z Polska, pro analog skvělá nabídka, a trafa do zásuvky slušná - většina jich jede dodnes. Atoll zase dodával výběr dekodérů PAL/SECAM (nebo jen PAL), konvertorů zvukového doprovodu včetně kvaziparalelních... ty firmy se svezly na vlně zájmu a pak doprodaly sklad.
Asi nemusím pokračovat o sortimentu, který leží skladem, a už si něco málo koupí dva lidi za rok. To nemůže žádnou firmu uživit.
bdn

#7 Příspěvek od bdn »

Njn. cena podnájmu kamenných prodejen roste, náklady za zaměstnance roste. Pokud neroste stejně obrat, tak je problém.
vaclavpe

#8 Příspěvek od vaclavpe »

Tak, já přišel na to, že EZK skončilo, až dnes. Až mne z toho zabolelo u srdce, že další prodejna skončila. Jak jsem tam nakupoval, pracovala tam jedna sympatická slečna.

Kde se dnes dají nakoupit kondenzátory MKT205 na výhybky ? Rád bych podpořil českého výrobce, vím, že můžu koupit Monacory...
Pikofarad

#9 Příspěvek od Pikofarad »

Elektronické součástky CZ, a.s.
Syllabova 2980/37A
703 00 Ostrava - Vítkovice
Přílohy
MKT_sk.jpg
MKT_sk.jpg
eleferner

#10 Příspěvek od eleferner »

Jak je to ted s malymi nakupy z ES Ostrava? Na strankach mivali sekci "vyprodej", kde nabizeli prebytky z vyroby, i v kusovych mnozstvich. Ted to tam ale nevidim. Oni s timto maloprodejem prestali? Nebo je potreba si vyzadat aktualni seznam?
ferdislav

#11 Příspěvek od ferdislav »

Naposledy jsem tam zavolal a pak bylo potřeba si vyžádat seznam mailem, komunikace proběhla s p. Papiežovou, jestli tam ještě pracuje netuším..
Celeron

#12 Příspěvek od Celeron »

Nevím co je pro ES malej prodej ale předvloni jsem tam kupoval 100 ks TC205 220N a chtěl jsem, aby byly vytříděný na ±0,5% toleranci. Žádnej problém to nebyl, za týden jsem je měl. Podle tolerančního porovnávání na BM509 byly dokonce vybraný na max ± 0,3%. A to vytřídění stálo jen pár stovek navíc.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“