SPAM ?
Moderátor: Moderátoři
SPAM ?
Vážený uživateli,
bohužel se nám nepodařilo doručit Vaši zprávu, protože ji náš systém vyhodnotil jako potenciální spam. Pokud chcete zprávu úspěšně doručit příjemci, zkopírujte kód z tohoto e-mailu a vložte na webovém rozhraní https://kod.centrum.cz/spam/, nebo otevřete přiložený odkaz.
Upozorňujeme, že zadáním tohoto kódu udělujete souhlas s tím, že obsah Vašeho e-mailu může být pročten a na základě toho vyhodnocen.
Ano, stalo se mi to už několikrát, když jsem rozesílal informace členům SVJ (a to jsem je rozesílal každému vchodu zvlášť, maximálně po 12 adresách), že mi Centrum poslalo mail, v němž chtělo potvrdit v odkazu, že jsem to skutečně já.Hubert_79 píše:Tohle na podvod nevypadá. Holt cosi na centrum.cz usoudilo, že rozesíláš spam...
Po vložení kódu ten mail teprve doručilo. A asi mají nějakou černou a bílou listinu, v listopadu už ty maily normálně došly napoprvé.
tímto Vám potvrzujeme, že váš kód zaslaný na zákaznickou podporu Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz jsme právě použili pro uvolnění zprávy a automaticky ji odeslali všem příjemcům v nezměněné podobě včetně všech příloh.
Děkujeme za spolupráci,
Tým e-mailových služeb Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz