SPAM ?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dvorak

SPAM ?

#1 Příspěvek od dvorak »

Chtěl jsem poslat PF svým známým, ale vrací se to jako SPAM s touto hláškou , přičemž ještě včera problém nebyl .

Vážený uživateli,

bohužel se nám nepodařilo doručit Vaši zprávu, protože ji náš systém vyhodnotil jako potenciální spam. Pokud chcete zprávu úspěšně doručit příjemci, zkopírujte kód z tohoto e-mailu a vložte na webovém rozhraní https://kod.centrum.cz/spam/, nebo otevřete přiložený odkaz.

Upozorňujeme, že zadáním tohoto kódu udělujete souhlas s tím, že obsah Vašeho e-mailu může být pročten a na základě toho vyhodnocen.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hubert_79 »

Tohle na podvod nevypadá. Holt cosi na centrum.cz usoudilo, že rozesíláš spam...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Tak to nebude lidská inteligence z Centrum.cz, protože tolik jí tam dohromady nemají. To tam musí být Extra Expert, co jim to nastavil tak, že se tam známej do svého mejlu z jednoho PC dostat najednou nemůže, ale z druhého mu to jde. To asi okoukali techniku bezpečnosti u České Spořitelny, napřed NEE z XP, potom z W7 a po nastavení registru v FF to najednou jde normálně. Možná se k Centrumu dostal od Čs.Sp. i ten, co umí číst.
dvorak

#4 Příspěvek od dvorak »

Přes mail.centrum to odešlo, nešlo to přes outlook...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hubert_79 »

Jak jsem psal, asi cosi usoudilo, že rozesíláš spam. Jestli to šlo na 67 adres v Bcc (skrytý příjemce) a přiložen byl nějaký duchaplný gif, případně jen odkaz, tak se to stát mohlo...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
PotPalo

#6 Příspěvek od PotPalo »

A vyžiadali si príjemcovia ten mail? Nie? Tak potom je to nevyžiadaná pošta, teda SPAM. 8-)
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Hill
Administrátor

#7 Příspěvek od Hill »

Hubert_79 píše:Tohle na podvod nevypadá. Holt cosi na centrum.cz usoudilo, že rozesíláš spam...
Ano, stalo se mi to už několikrát, když jsem rozesílal informace členům SVJ (a to jsem je rozesílal každému vchodu zvlášť, maximálně po 12 adresách), že mi Centrum poslalo mail, v němž chtělo potvrdit v odkazu, že jsem to skutečně já.
Po vložení kódu ten mail teprve doručilo. A asi mají nějakou černou a bílou listinu, v listopadu už ty maily normálně došly napoprvé.
p32

#8 Příspěvek od p32 »

Jak jsem už psal, přišel k nim i ten, co umí číst. :lol:
dvorak

#9 Příspěvek od dvorak »

Vážený uživateli,

tímto Vám potvrzujeme, že váš kód zaslaný na zákaznickou podporu Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz jsme právě použili pro uvolnění zprávy a automaticky ji odeslali všem příjemcům v nezměněné podobě včetně všech příloh.

Děkujeme za spolupráci,
Tým e-mailových služeb Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz
Přílohy
PF 2025.jpg
PF 2025.jpg
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“